Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěž o powerspin

Tento týden soutěžíme o úžasnou a efektivní fitness pomůcku, která vypadá jako obyčejná kulička potažená speciální gumou vsazená do kruhového tubusu. Dají se s ní posilovat nejen paže, ale i bříško a hýždě. Stačí pár minut denně, a vaše tělo se promění. A navíc je to velká zábava!

Redakce Marianne | 24. 02. 2014


PŘEDSTAVTE SI POWERSPIN EVO

… je to úžasný cvičební nástroj, který můžete použít vsedě nebo vestoje, každý cvik vám zabere maximálně 45 sekund a zaručí zpevnění a vytvarování paží. Budete překvapená, jak s něčím tak jednoduchým a snadno použitelným můžete dosáhnout tak rychle takových výsledků.

NA VĚKU A CÍLI NEZÁLEŽÍ – FITNESS POMŮCKA PRO VŠECHNY

Powerspin je schopný vyvinout sílu převyšující o 2000 % jeho vlastní hmotnost; čím rychleji se kulička točí, tím se generuje více síly a cvičení se stává náročnějším. Není to stejné jako zvedat pětikilovou činku, a to je důvod, proč vaše matka nebo i babička mohou powerspin používat, přestože každá máte jinou fyzickou zdatnost.

POVOLENÁ ZÁVISLOST

Powerspin je ďábelsky návykový, stačí vám cvičit pár minut denně, abyste vrátila svým pažím tvar a zbavila se ‚bingo wings‘. Součástí balení powerspinu je speciálně sestavené cvičení s českým dabingem na DVD.

Soutěž byla ukončena

Výherci:

Dana Vostrá, Dobřejovice
Zuzana Šimčíková, Přerov
Anna Řepíková, Praha

Odesláním formuláře souhlasíte se všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.