Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěž o tři dárkové poukazy na módní zboží z mezinárodního internetového obchodu ANSWEAR.CZ

Toužíte po nějakém módním výstřelku nebo po něčem, co jen tak někdo nemá? Můžete s námi soutěžit o tři dárkové poukazy v hodnotě 1000 korun na cokoli z nabídky internetového obchodu s módou ANSWEAR.CZ, který právě vstupuje na český trh.

Redakce Marianne | 25. 08. 2014


ANSWEAR – jeden z největších internetových obchodů s módou ve střední a východní Evropě odstartoval prodej i v České republice. Multibrandový e-shop nabízí nejnovější kolekce od více než 200 světových značek jako Tommy Hilfiger, Boss Orange, Hunter, Calvin Klein Underwear, Scotch & Soda, Melissa, Cheap Monday, G-Star, Pepe Jeans, Tom Tailor, Diesel, Marco Polo, Jack & Jones, Vero Moda, Nike Sportswear, Adidas, Fornarina, Miss Sixty, Maison Scotch, Vans a další. Zákazníci si mohou vybrat dámské a pánské oblečení, obuv, ale také originální doplňky jako tašky, sluchátka, hodinky, bižuterii v různém stylu od prémiových až po tzv. fast fashion značky. To vše za výhodné ceny charakteristické pro on-line nakupování.

Příchodem internetového obchodu Answear.cz na trh získávají čeští zákazníci přístup k tisícům trendy produktů a módním tipům s dodáním do druhého dne po celé ČR zdarma. Růst prodeje zboží přes internet i v oblasti módy v loňském roce jasně ukázal, že o tento typ služby mají zájem i zákazníci v Čechách a na Slovensku. Vrácení nevyhovujícího nákupu je totiž snadné,“ říká jeden ze spolumajitelů české pobočky e-shopu Martin Drdúl.

Clarks_foto_archiv_answear.cz

Oproti prodeji v kamenných obchodech nabízí Answear.cz na svých stránkách přes 18 000 produktů, které jsou všechny skladem. Jedná se o sortiment nových kolekcí vybraných značek, dále o zajímavé zboží méně dostupné v tradičních obchodech a o produkty předešlých sezon, které se prodávají s výraznou slevou až 70 %. Velmi oblíbená je také sekce ‚KUP SI OUTFIT‘, která nabízí předvybrané sety k různým příležitostem.

Zvlášť atraktivním věrnostním programem je Answear.club, který umožňuje zaregistrovaným zákazníkům snížit cenu až o 50 % a rovněž  získat přístup ke speciálním výprodejovým akcím, jako jsou noční nákupy, nákupní maratony atd.

V průběhu letošního roku nabídne Answear.cz také produkty lokálních designérů a módních výrobců, dětské oblečení a doplňky. Web má uživatelsky přívětivý design optimalizovaný i pro tablety a mobily. Aktuálně každý zákazník získává slevu na první nákup.

Svou nabídku plánuje e-shop do budoucna rozšiřovat.

A co musíte pro výhru udělat? Až do 7. 9. soutěžímě o 3 dárkové poukazy na módní zboží z internetového obchodu ANSWEAR. Pokud chcete vyhrát, odpovězte na následující otázku a odpověď na ni pošlete do 7. 9. na e-mail: [email protected]. Do předmětu napište heslo „ANSWEAR“, do textu své jméno a adresu. Vyhrává každá 100., 300. a 500. odpověď. Nápovědu naleznete na www.answear.cz.

Kolik značek najdete na Answear.cz?

a) více než 50

b) více než 100

c) více než 200

Odesláním formuláře souhlasíte se všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.

Výherci:
Jana Štiková, Opava
Petr Musák, Frýdek-Místek
Dana Bartáčková, Praha

Související články

Rodina a děti

<span>Jako umění žonglovat: Jak skloubit kariéru s mateřstvím?</span>

Jako umění žonglovat: Jak skloubit kariéru s mateřstvím?

Životní styl

<span>Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?</span>

Temná strana optimismu: Proč se vždy nevyplácí myslet pozitivně?

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Krása

<span>Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci</span>

Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci