Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěž o tři letní tašky Little Marcel

Chybí vám ve sbírce barevná taška, do které se vejdou věci do práce i na večer? Soutěžte s námi o tři tašky od značky Little Marcel v hodnotě 1699 Kč, kterou v České republice exkluzivně nabízí on-line obchod ZOOT.cz.

Redakce Marianne | 23. 06. 2014


Little Marcel je francouzská značka, která vám vykouzlí úsměv na tváři. Její modely jsou totiž plné barevných puntíků a proužků. Nabízí oblečení, boty i další doplňky. Navíc má pánskou odnož Mr. Marcel, která vychází z námořnické tradice a muži v ní vypadají šik, a přitom stále jako muži.

V ČR obě značky najdete pouze v moderním on-line obchodě ZOOT.cz. Ten má v nabídce přes 250 značek módy a home designu a soustředí se na nabídku nových a neokoukaných kousků. Bourá mýty o internetovém obchodě – zákazníkům garantuje rychlou komunikaci, možnost vyzkoušení zboží na výdejních místech a možnost vrácení nevyhovujícího zboží do 90 dní. Speciální akce a výhody pak nabízí svým registrovaným zákazníkům.

A co musíte pro výhru udělat? Až do 6. 7. soutěžíme o tři kabelky Little Marcel. Pokud chcete vyhrát, odpovězte na následující otázku a odpověď na ni pošlete do 6. 7. na e-mail: [email protected]. Do předmětu napište heslo „Kabelka Little Marcel“, do textu své jméno a adresu. Vyhrává každá 100., 300. a 500. odpověď. Nápovědu naleznete na ZOOT.cz. Foto na obrázku je ilustrační, kabelka, kterou vyhrajete, může vypadat barevně jinak.

Za kolik korun musíte mít objednávku, aby vám ji zásilková služba od ZOOT.cz přivezla s dopravným zdarma?

a) 1000 Kč

b) 2000 Kč

c) 2500 Kč

 Odesláním formuláře souhlasíte se všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.

Výherci:
Milena Kvítková, Hradec Králové
Eva Náplavová, Brno
Zdena Špurková, Praha