Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěž: Vyhrajte dárkový set Desperados!

Chcete na chvíli odložit starosti všedního dne? Tuhle drobnou radost si můžete dovolit s pivem Desperados. Jemně perlivý nápoj, originální a vyvážená chuť kombinace ležáku s příchutí tequily doplněné o jemné ovocné podtóny.

redakce8739 | 21. 12. 2014

Párty v rytmu Desperados

Barevná světla tanečních klubů nás nabíjí energií. K dokonalosti takového večera chybí jen kapka latinskoamerického temperamentu. Ochutnejte výjimečnost s názvem Desperados. Každý doušek, v němž rozpoznáte vyváženou kombinaci piva s tequilou, vštípí vašemu večeru jedinečnost, originalitu. Zbývá jen jediné - probudit v sobě rebela.

Pro ty, kteří chtějí vyzkoušet něco nového

Pokud patříte mezi ty, kteří pivu příliš neholdují, jistě vás originalita tohoto nápoje mile překvapí. Pro svůj vyšší obsah alkoholu (5,9 % objemu) se Desperados řadí na pomezí piva a long drinku a nemělo by chybět na žádné párty. Desperados je dynamická značka a ocení ji všichni, kteří se nebojí užívat si život naplno.

Pivo mladé, a přesto s tradicí

V roce 1821 byl založen francouzský pivovar Fischer. Tento rodinný podnik poprvé uvařil Desperados. Pivovar se stal součástí společnosti Heineken v roce 1996. Využití moderních technologií, poctivý dohled na kvalitu surovin a produktů i dodržování po staletí osvědčených metod zvýšili poptávku, a mohly tak vznikat další a další linky k výrobě Desperada.

Odpovězte a soutěžní otázku, vyhrajte dárkový set Desperados s čepicí, klíčenkou a tričkem.

Město Tequila se nachází ve státě:

  1. Brazílie
  2. Mexiko
  3. Venezuela

Správnou odpověď pošlete na e-mail [email protected]. Do předmětu napište heslo "Desperados". Každá 100. správná odpověď vyhrává.

Snimek_obrazovky_2014-12-17_v_15.55.21

Odesláním formuláře souhlasíte s všeobecnými podmínkami a také podmínkami užívání internetových stránek.

Snimek_obrazovky_2014-12-17_v_15.56.05