Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěžte o stylové obaly na notebooky

Dnes si můžete zasoutěžit o tři designově zajímavé obaly na notebooky od firmy Kipling. Obal váš notebook ochrání před prachem, poškrábáním nebo zašpiněním. A navíc je tenhle obal opravdu velmi elegantní.

Redakce Marianne | 21. 10. 2013


Historie firmy Kipling je příběhem velké vášně, tvořivosti a podnikavosti. V roce 1987 se tři kamarádi v Antverpách rozhodli, že ženy potřebují velmi kvalitní kabelky a tašky, které budou kultovní a elegantní, ženské a módní, zkrátka nebudou nudné. Vytvořili řadu přirozených a barevných kabelek a vybrali i maskota, který je odlišil od ostatních na světě – opičku Kipling. Dali značce jméno Kipling po světoznámém autorovi Rudyardu Kiplingovi (autor Knihy džunglí).

Kabelky a tašky se brzy staly součástí každodenního života žen po celém světě. Jsou nejen trendy, ale hlavně praktické a noblesní za rozumnou cenu, odolné a odvážné. Od roku 2006 se Kipling přeměnil ve špičkovou značku s moderní a nadčasovou kolekcí. Nachází se v 67 zemích světa a prodejny najdete ve všech světových metropolích, jako je Londýn, New York, Tokio, a také v Praze.

Soutěž ukončena

Vyhrávají:

Jitka Skořepová, Říčany
Lukáš  Jaroš, Žďár nad Sázavou
Jarmila Hrodková, Králův Dvůr

Odesláním formuláře souhlasíte se všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.