Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěžte o vouchery do módního klubu Stilago!

Zima již krutě uhodila, a je tedy načase se teple obléknout. Vouchery na oblečení z módního klubu Stilago se tak určitě budou hodit!

Redakce Marianne | 14. 12. 2012

Ve spolupráci se Stilago.cz jsme si pro vás připravili další soutěž. Naposledy jsme v naší Velké vánoční soutěži hráli o kabelky Kipling, a nyní necháme výběr zboží na vás. Soutěžíme totiž o vouchery na nákup obleční v celkové hodnotě 5000 Kč!

Na stránkách klubu můžete vybírat z pestré a kvalitní nabídky zahrnující dámskou, pánskou, ale i dětskou módu, od normálních až po nadměrné velikosti. Vedle limitovaných kolekcí značkové módy v klubové části můžete na Stilago.cz www.stilago.cz/fashion objevit i sekci zvanou Fashion Mall, kde jsou v nabídce nejnovější kolekce od mnoha zajímavých designérů a značek, jako jsou Tom Tailor, Adidas Originals, Lisca, Rocawear, Authentic, Lerros a Heine. Stilago zároveň exkluzivně spolupracuje s oblíbeným Desigualem a je výhradním distributorem francouzské značky LaRedoute.

Poukázky na nákup v módním klubu Stilago.cz v hodnotě 1000 Kč čekají na tři šťastné výherkyně. Čtyři z vás pak získají vouchery v hodnotě 500 Kč. Stačí zaslat odpověď na naši otázku do 22. 12. 2012 na e-mail [email protected]. Do předmětu e-mailu uveďte heslo ‚Fashion Mall' a do textu své jméno a adresu. Vouchery v ceně 1000 Kč získá 100., 300. a 500. správná odpověď. Pětisetkorunové poukázky pak získá 200., 400., 600. a 700. správná odpověď.

Soutěž ukončena, vyhrávají:

Vouchery v hodotě 1000 Kč
Hana Dítětová, Hradec Králové
Adéla Malečková, Teplice
Petr Nový, Prostějov


Vouchery v hodnotě 500 Kč
Marie Ďulíková, Brumov - Bylnice
Jarmila Turčinová, Brno
Anna Wurzová, Veselí nad Lužnicí
Markéta Modrovská, Praha 5


Odesláním formuláře souhlasíte se všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.