Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěžte s námi o 5 balíčků čajů AHMAD TEA

Orosená sklenice domácího ledového čaje je ideální společník pro letní dny. Nechte se nalákat a soutěžte s námi o pět balíčků čajového pokušení s AHMAD TEA London.

Redakce Marianne | 21. 07. 2014


Je mnoho možností, jak v horkých letních dnech zahnat žízeň. Vyzkoušejte letní inspiraci z kuchyně AHMAD TEA LONDON a vyrobte si přímo ve své kuchyni domácí ledový čaj přesně podle svého gusta. V balíčku, který můžete vyhrát, je výběr zajímavých příchutí oblíbeného britského čaje Ahmad Tea London.

A co musíte pro výhru udělat? Až do 3. 8. soutěžíme o 5 balíčků čajů Ahmad Tea London. Pokud chcete vyhrát, odpovězte na následující otázku a odpověď na ni pošlete do 3.8. na e-mail: [email protected]. Do předmětu napište heslo: „Čaje“, do textu své jméno a adresu. Vyhrává každá 100., 300. a 500. odpověď. Nápovědu najdete na http://ahmadtea.cz/tradice-odpoledniho-caje.php.

cajove-pokuseni-9x5-sacku-alupack

Od kdy se datuje anglická tradice odpoledního pití čaje?


A) od poloviny 18. století

B) od poloviny 19. století

C) od poloviny 17. století

Tip na domácí ledový čaj:

SUMMER GARDEN ICE TEA

Projděte se letní zahradou a ochutnejte vše, co vám nabízí. Sklenka tohoto ledového čaje vás naláká na svůdnou kombinaci plodů a květů letní zahrádky s vůní máty a sladkosti jablečného džusu. Vzhledem k tomu, že nápoj neobsahuje tein, je vhodný také pro děti, které hledají letní osvěžení.

Co k tomu potřebujeme: sáček čaje Ahmad Rosehip, Hibiscus & Cherry50 ml jablečného džusu, lístky čerstvé mátyplátek jablka a kostky ledu

Příprava:

Připravíme čaj dle doporučení, vyjmeme sáček a necháme zchladit. Přidáme jablečný džus, několik lístků máty a plátek jablka. Servírujeme ve sklenici na kostkách ledu.

Odesláním formuláře souhlasíte se všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.

Výherci:
Alice Paulová, Brno
Radka Šmiřáková, Ostrava - Poruba
Štěpán Hájek, Chotěboř
Dana Mrázková, Jeřišno
Lucie Rehulová, Olomouc