Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Srovnejte tenisky do latě!

Máte stejně jako Lucie Bílá neposlušné tenisky? Naučíme je, aby vás poslouchaly! Uvolněný a ležérní styl na jaře vede, takže sportovní obuv s nízkou podrážkou je úplnou nutností. Nabídka je široká a vyberou si z ní i zaryté vyznavačky elegantního stylu.

Redakce Marianne | 27. 03. 2013

Pro chladné dny

Jarní počasí je aprílové a tropí si z nás žerty. Ráno zrádně svítí sluníčko, a přitom je venku téměř na nule. Odpoledne zase naopak rtuť teploměru stoupá vzhůru. Jak tyto přechody zvládnout? Vyzbrojte se kvalitní kotníčkovou obuví. Doporučujeme přírodní useň nebo ekokůži.

vagabond_3516-001-57_CORTONA

Vagabond

Aplikujte!

Myslíte, že tenisky jsou jenom pro sportovce? Tak to pozor! Na své si přijdou i ty z vás, které mají rády zdobný styl. Také letošní sezona totiž přeje nepřebernému množství aplikací, mezi kterými vedou cvočky. Spolehnout se můžete také na zajímavé vzory. My jsme si zamilovali puntíkaté tenisky značky Vans. Tvarem připomínají spíše mokasíny než tenisky, a hodí se tedy i k romantickému outfitu s šaty či sukní. Zakoupíte je například na Zoot.cz.

tenisky_Vans_1450_Kc_zoot.cz

Vans, Zoot.cz

Pořiďte si evergreeny!

Do svého šatníku si zařaďte alespoň jeden ikonický model. Může to být například Chuck Taylor All Stars od Converse nebo klasické bílé Kedsky (no přemýšlejte, kde se asi vzalo slovo kecky?). Jak předvádí zpěvačka Taylor Swift v kampani pro tuto značku, hodí se úplně ke všemu! Sportovní boty můžete nakupovat také přímo od návrhářů. Okouzlila nás zejména slovenská značka Novesta, jejíž model Star se na trhu drží neuvěřitelných třicet let! Letos se mu dostalo zajímavého redesignu. Naprosto úžasné jsou také kotníkovky, které Novesta vyrobila ve spolupráci s Leedou.

novesta_LEIA_black_white

Leeda pro Novestu

Kde nakupovat?

Kam pro ně vyrazit? Například do prodejen Destroy, Deichmann (ceny již od 249 Kč!), Baťa (značka North Face) nebo Vagabond, kde seženete zejména kvalitní kožené boty, které vám vydrží roky. Určitě nevynechte ani La Gallery Novesta, ve které zakoupíte zmiňované slovenské kecky. Zahraniční modely, které u nás nemají zastoupení, seženete například na Asos.com, nebo na Ebay.com. V českých e-shopech si určitě vyberete na Zoot.cz, Urbanlux.cz nebo Queens.cz.

taylor_-_girls_II

Taylor Swift pro Keds


Srovnejte tenisky do latě!