Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Stárnutí? Děkuji, nechci!

Snad každá žena by si přála vypadat dlouho mladě a svěže. Bohužel, zub času se podepisuje neúprosně na nás všech – ačkoli na každé z nás trochu jiným tempem. Záleží totiž na celé řadě faktorů, od životního stylu přes genetiku, až po stres či produkty kosmetické péče. Zatímco některé z nich jsou dané a nehnete s nimi (ach, ty geny!), jiné můžete do velké míry ovlivnit. Začněte žít zdravěji, hýbejte se, dopřejte si dostatek spánku a vaší pokožce věnujte náležitou péči, kterou si zaslouží – bohatě se vám za to odmění.

Ivona Šouralová | 7. 11. 2016
Silná moc přírody
Zvýšená péče je nasnadě okolo čtyřicítky, kdy začíná kůže ztrácet svoji elasticitu a pevnost a vrásky se tak stávají trvalé a zřetelnější. Pravidelná návštěva kosmetičky by měla být samozřejmostí, o pleť je však třeba se každodenně starat také v pohodlí vašeho domova. Právě kvalitní a důkladná péče totiž dokáže hotové zázraky. Hýčkat ji můžete pomocí přírodní kosmetiky od americké společnosti PevoniaBotanica, která pomalu, ale jistě dobývá svět. Na její přípravky nedají dopustit ženy po celém světě, oblíbily si je dokonce i celebrity, a to nejen ty zahraniční, ale také domácí – včetně krásné Dany Morávkové. A není divu, že jsou pro ně jasnou volbou, pyšní se totiž celou řadou „bez“ – bez alkoholu, parabenů, parafínů, minerálních olejů, syntetických barviv i vůní. Obsahují jen čisté ingredience, které pochází z matky přírody. Díky tomu je riziko vzniku alergií a podráždění sníženo na minimum, takže si ji bez obav mohou dopřát také majitelky citlivé pleti.
 
produkt 1
 
Kvalita nade vše
Vybírejte si kvalitní kosmetické produkty s obsahem účinných látek proti stárnutí – vsaďte na mořský kolagen, mořský elastin, kyselinu hyaluronovou či extrakt z kaviáru, který je díky obsahu vitaminů, minerálů a nenasycených mastných kyselin jednou z nejvýživnějších látek, jimiž můžete rozmazlovat vaši pleť. Všechny tyto ingredience najdete v řadě Power Repair, která viditelně hydratuje, rozzáří a zpevní pokožku. Viditelné zpevnění přinese Zpevňující sérum s mořským elastinem, které se díky jeho lehké gelové konzistenci snadno vstřebává. Stačí vmasírovat pár kapek každý večer, poté nanést Zpevňující krém s mořským elastinem a maximální efekt je zaručen.
 
produkt 2
 
Oklamejte čas
Mladistvou vitalitu a svěžest dodá vaší pleti také luxusní Liftingový krém Lumafirm, který ji viditelně rozzáří a hlavně výrazně omezí všechny známky stárnutí, linky a vrásky jsou méně zřetelné. Zároveň působí proti pigmentovým skvrnám a sjednotí barevný tón pleti. Díky svému jedinečnému složení jako je extrakt z chilského stromu boldo, nápoje z kvašeného sladkého černého čaje kombucha a obiloviny čirok vypíná, hydratuje, oživuje pokožku a má lehký liftingový efekt.Čas sice nemůžete vrátit ani zastavit, ale můžete ho alespoň zkusit oklamat. Uvidíte, ževám váš skutečný věk nikdo hádat nebude!
 
produkt 6