Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Těšte se na jaro s březnovým Marianne bydlení!

Už jste unavení z té věčné zimy a brzké tmy? Sice je teprve začátek února, ale my už jaro cítíme v kostech. Těšíme se tak, že jsme nové číslo nechali doslova rozkvést. Uvnitř najdete spoustu inspirace pro váš domov i zahradu.

Redakce Marianne | 5. 02. 2015

Hned na úvod vám designérka Saša Dýcková ukáže, jak si jaro přinést do bytu. Její dvoustrana je plná krásných doplňků ze dřeva a novinek ve šťavnatých zelených odstínech.

Vaše kuchyň potřebuje změnu? Těšte na výběr těch nejhezčích a nejzajímavějších židlí a stolů.

Krása je ukrytá v detailech. Designérka Janka Murínová vám ukáže, že i taková drobnost, jakou je věšák na kabát, se může stát šperkem vaší předsíně.

Rádi byste svůj domov vyladili do přírodních odstínů? Jana Vařechová Holoubková vás naučí, jak s nimi správně pracovat, aby interiér nepůsobil fádně. Jana se v tomto čísle chopila také proměny panelákové předsíně. Majitelka bytu si v ní splnila sen o prostoru, který bude atmosférou evokovat její oblíbené kino s křišťálovými lustry.

Interiérová designérka Janka Murínová vás tentokrát pozve do vlastní koupelny, kterou nedávno zrekonstruovala. Je stejná jako ona – kreativní, vtipná a neskutečně inspirativní.

V rubrice Manuál vám poradíme, jaké domácí pomocníky si pořídit, aby vám šlo jarní gruntování od ruky, a zahradní architekt Lukáš Paderta vám dá tipy na krásné květiny, které vaší zahradu nebo balkon udělají ještě krásnější než loni.