Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Top klobouky na léto: vyberte si svého favorita

Ani náhodou nepatří klobouky do starého železa nebo předminulého století, právě naopak! Dají se nosit prakticky kamkoli, nejen na pláž či k vodě. Záleží na tom, jaký styl máte ráda, tak se inspirujte!

Redakce Marianne | 18. 08. 2014


Letí slamáky, retro, námořnický či pánský střih. Každý má něco do sebe. Klasické slaměné kloboučky jsou příjemné na nošení a ideální pro horké dny. Stačí si je ozvláštnit třeba barevným šátkem nebo stuhou, a každý den máte nový. Hodí se k romantickým šatům i tureckým kalhotám, ale nosit je můžete samozřejmě s čímkoli. Námořnický styl oceníte, pokud se vám líbí proužky. Ty se dobře vyjímají s plátěnými kalhotami nebo džínami. Milovnice pánského stylu si určitě vyberou také – i světové modelky vědí, co je in. Pánský styl v kombinaci se ženskými atributy, jako jsou třeba dlouhé vlasy, podtrhne vaši osobnost.

A jakou výhodu klobouky mají? Kromě toho, že jsou opravdu šik, jsou velmi praktické. Ochrání vás před sluncem a zakryjí drobné nedostatky v účesu, to když jste si nestačila umýt vlasy nebo se pořádně načesat.

Fotografie: Reserved, Lindex, ZOOT.CZ, Tonak, Mark and Spencer

Top klobouky na léto: vyberte si svého favorita