Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

V nové domácí kolekci Zuzany Kubíčkové budete chtít žít!

Info ikona
Zuzana Kubíčková

Už jste přehlceni všemi tipy na praktickou domácí módu? Tepláků máte až po krk a legíny jste ochotná obléct jen na cvičení, přesto je u vás pohodlí na první místě? Tak přesně pro vás je nová limitovaná kolekce od české návrhářky Zuzany Kubíčkové, která našla kompromis mezi pohodlím a elegancí.

Karolína Peřinová | 26. 11. 2020

Návrhářka Zuzana Kubíčková ráda používá prvky spodního prádla jako součást modelů pro běžné nošení. Své homewear kolekci, kterou uvedla minulý rok, dala letos nový háv. Objevuje se tam pro Zuzaninu tvorbu typická krajka, tyl, organza i sexy průsvitnost. Pokud své domácí outfity chcete povznést a cítit se i doma krásně oblékněte jeden z nových kousků. O nové limitované kolekci platí, že nebudete přesně vědět, zda jde o negližé nebo top na večírek, ale v tom je právě ten vtip. Právo rozhodnutí je totiž na vás.

“Většina z nás nyní tráví mnohem více času doma. Některá z nových negližé jsou odvážnější a mohou být takovým vodítkem, jak si zpestřit zimní večery.” - Zuzana Kubíčková

Mohlo by se vám líbit

Nejžhavějšími novinkami jsou rafinovaně propracované romantické modely. Většinu hedvábných topů a košilek hojně zdobí krajky, tyl a látkou potažené knoflíčky a můžete je směle obléknout i na ven. Prohlédněte si celou kolekci v galerii.

Zuzana Kubíčková - Leisure Capsule kolekce 2020

Kolekce je dostupná na e-shopu popbyzk.com a v pražském showroomu Zuzany Kubíčkové na adrese Mánesova 84. V prodeji bude od poloviny listopadu do konce roku nebo do vyprodání zásob.