Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Vanessa Paradis a Lily-Rose Depp: Jaká matka, taková dcera

To, že si jsou matka s dcerou Vanessa Paradis a Lily-Rose Depp podobné, je jasné na první pohled. Není to však jen tahle do očí bijící podoba, co je spojuje. Od kariérních milníků až po styl oblékání, zde se můžete podívat na pět momentů, kdy šla Lily-Rose doslova ve stopách své matky.

Eliška Vrbová | 30. 11. 2016
Tváří značky Chanel
Vanessa i Lily-Rose mají velmi úzký vztah se značkou Chanel, stejně tak s jejím současným ředitelem Karlem Lagerfeldem. Vanessa je ambasadorkou tohoto francouzského módního domu od roku 1991, její dcera tento titul získala v roce 2015 v pouhých šestnácti letech. Obě dvě jsou pevnou součástí chanelovských předních řad a na červeném koberci je zřídkakdy uvidíte oblečené do jiné značky, než právě do této francouzské klasiky.

1020 11

Hvězdy kampaně
Zůstaňme ještě u Chanelu. Jakožto ambasadorky, obě dvě se staly tváří nějaké z kampaní Chanelu. Vanessa Paradis byla v osmnácti letech vybraná jako tvář parfému Coco a pro kampaň na rok 1991 ji fotil Jean-Paul Goude – byla to její první z mnoha. První kampaň Lily-Rose byla na kolekci brýlí Pearl uvedená v září 2015, rok poté se stala tváří nového parfému Chanel No.5 L'Eau.

1020

Momenty na přehlídkových molech
Přestože pro ani jednu z nich se (zatím) tento typ modelingu nestal hlavním směrem jejich kariéry, obě se na přehlídkovém mole objevily alespoň na krátkou chvilku. Vanessa byla součástí přehlídky Jean-Charlese Castelbajaca na pařížském fashion weeku v roce 1989, oblečená do Snoopy kabátu, který pro ni návrhář vytvořil. Lily-Rose se na módní přehlídku dostala opět pro Chanel v červenci minulého roku jako součást představení na téma casino po boku dalších mnoha celebrit, včetně její matky. Pro Lily-Rose to bylo vůbec první veřejné vystoupení za značku Chanel.

1020 1

Světla, kamera, akce!
Obě dvě se dostaly před filmovou kameru hned několikrát. Vanessa začala s hraním už hodně mladá a v roce 1990 dostala cenu César v kategorii nejslibnější herečka za její filmový debut Sňatek bez domova. To odstartovalo její kariéru, kdy se podílela na více než dvaceti dalších projektech. Lily-Rose měla svůj debut v roce 2014, kdy hrála v kanadském komediálním hororu Mroží muž. Od té doby si zahrála ještěYoga Hosers, a to dokonce s oběma svými rodiči, a ztvárnila roli Isadory Duncan ve snímku Tanečnice. Po boku Natalie Portman se objevila ještě ve filmu Planetárium.

1020 2

Cover Girls
Vanessa i Lily-Rose se dostaly na obálku britského Vogue. Vanessa poprvé v roce 1991 a poté ještě v roce 2011, Lily-Rose pak poprvé zazářila na titulní straně letošního prosincového čísla, které je ještě stále v prodeji.

1020 3

ČTĚTE TAKÉ: 5 francouzských filmových ikon a jejich stejně krásné dcery