Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

VELKÁ SOUTĚŽ: Vyhrajte automatickou pračku Gorenje

Potřebujete vyměnit pračku nebo zkrátka sháníte novou? Máme pro vás jedinečnou soutěž o automatickou pračku Gorenje W6823L/S. Vejde se do ní až 6 kg prádla, patří do energetické třídy A+++ a má řadu zajímavých funkcí, které umožňují prát oblečení tím nejlepším způsobem.

Ivona Šouralová | 29. 07. 2016

Obzvlášť pokud máte doma malé děti, pak oceníte funkci StainExpert, která pomáhá účinně se zbavovat i odolných skvrn, jako jsou ty od rajské omáčky, trávy, tmavých ovocných šťáv nebo od propisky. Technologie SensorCare pro změnu umožňuje prát méně zašpiněné textilie tím nejlepším možným způsobem – vždy přináší optimální kombinaci teploty a množství vody, času a rychlosti odstředění. Programy Bavlna a Syntetika mohou být vylepšeny o extra režimy a funkce. NormalCare zvolí optimální kombinaci všech čtyř parametrů pro každé praní, AllergyCare využívá více vody a další cykly máchání, TimeCare zkracuje délku praní a EcoCare je energeticky nejúspornější režim praní. Více se o pračce Gorenje W6823L/S dozvíte na stránkách Gorenje.

A jak ji můžete vyhrát?

Napište nám odpověď na otázku: Co nejneuvěřitelnějšího se vám podařilo vyprat? Nebo zkrátka vaši nejvtipnější příhodu s praním. Z vašich odpovědí poté vybereme tu nejlepší.   

Výhercem soutěže se stala Petra Pospíšilová, která nás zaujala originálním příběhem s vypraným borůvkovým koláčem :-) Gratulujeme k výhře!