Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Vychází říjnová Marianne!

Na co se můžete těšit?

Ivona Šouralová | 22. 09. 2016

Hvězdou titulní strany je herečka Zuzana Stivínová, která v exkluzivním rozhovoru prozrazuje, proč se po sedmi letech v New Yorku zase zabydluje v Česku.

Kromě ní jsme vyzpovídali tři zajímavé muže – režiséra Rudolfa Havlíka, který představuje svůj nový film Pohádky pro Emmu (a chystá se zfilmovat i Bábovky Radky Třeštíkové), Ladislava Blažka, který je nejúspěšnějším tvůrcem pánského oblečení v republice, a profesora Jana Kouteckého, jenž stál u zrodu dětské onkologie v Česku. 

Proč mladí lidé odcházejí na zkušenou do ciziny a proč se z ní tak neradi vracejí? O své zkušenosti se s námi podělili čtyři zástupci generace 20+. Mimochodem, ze zahraničí k nám přišel i velký fenomén sdílení – ne fotografií, ale bytů, aut nebo třeba svého času a schopností. Co všechno se dá dneska sdílet a proč je skvělé někomu svěřit svůj byt, psa nebo svoje děti, vysvětluje expertka na sociální sítě Michelle Losekoot. 

Umíte si představit život se čtyřmi dětmi? Pro a proti početné rodiny shrnuje ve svém článku redaktorka Anna Kunešová. 

A samozřejmě v novém čísle nechybí ani spousta inspirace a novinek ze světa módy a kosmetiky nebo třeba tipy, jak si užít ten nejkrásnější podzim. Začněte třeba tím, že se zachumláte do hřejivého svetru nebo deky, uvaříte si čaj a pustíte se do čtení nové Marianne.