Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda a krása

Vyhrajte hit letošního podzimu – novinku Calvin Klein Deep Euphoria

Pokud patříte k parfémovým nadšencům, rozhodně by Vám z hledáčku neměla uniknout žhavá novinka letošního podzimu - dámská vůně Calvin Klein Deep Euphoria. Zapojte se do soutěže s parfumerií Elnino.cz a vyhrajte jednu ze 3 voňavých novinek.

Redakce Marianne | 3. 10. 2016

Svobodná, mocná, provokativní

Novinka od značky Calvin Klein Deep Euphoria otevírá zcela nové možnosti čichových vjemů. Vůně boří hranice mezi fantazií a realitou a poodhaluje Vaše nejhlubší touhy. Novinku Deep Euphoria není možné přirovnat k žádné z již známých vůní z bohaté rodiny Euphoria. Mistři parfémů Honorine Blanc a Ann Gottlieb vytvořili vůbec první pulzující chypre-květinovou vůni řady Euphoria. Jak ale voní?

Neočekávejte intenzivní sladkou květinovou smršť, na kterou jste od vůně Euphoria zvyklá. Nová dámská vůně Deep Euphoria přináší zcela nové pojetí - díky netradiční slanosti a poměrně výraznému pačuli má v sobě vůně Deep Euphoria i jakýsi mužský element. Neztrácí však nic na své svůdné ženskosti. Australská herečka Margot Robbie, která se stala tváří reklamní kampaně, dokonale reprezentuje mladou generaci nezávislých žen, pro které je vůně Deep Euphoria stvořena.

Čerstvý začátek spojuje tóny listů mandarinek, bílého pepře a cascalone (nová vylepšená molekula klasické mořské vůně), která dodává vůni svěží mořskou slanost. Bohaté květinové srdce tvořené magickou černou růží a pivoňkou překypuje živostí a čerstvostí. Chypre základ tvoří pačuli a pižmo. Dodejte svému stylu originalitu a šmrnc s novinkou Calvin Klein Deep Euphoria.

 {{contest}}19{{/contest}}

Soutěž probíhá do 9.10.2016. Soutěžíme o tři vůně (tři výherci) Calvin Klein Deep Euphoria parfémovaná voda - 30 ml. Nápovědu najdete na www.parfemy-elnino.cz. Výherce zde bude vyhlášen do 5. dní od ukončení soutěže.