Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Vyhrajte sadu na bělení zubů!

Dnes a denně na zuby útočí škodliviny, které se mohou nepěkně podepsat na jejich odstínu. Sněhobílý úsměv, za který by se nemusela stydět ani hollywoodská superstar, lze s produkty beConfiDent docílit i v pohodlí domova. Tyto bělicí přípravky jsou k zubům maximálně šetrné a aplikace naprosto bezbolestná. 

Redakce Marianne | 1. 12. 2014

Komerční sdělení. Redakce neručí za jeho obsah.

Startovací sada pro bělení zubů bez peroxidu

Tato startovací sada vám poskytne vše, co potřebujete, abyste mohli vyzkoušet bělení zubů s BeconfiDent. Bělící sada obsahuje gel s novým moderním složením zcela bez peroxidu pro efektivní, rychle působící bělící proces s 15 minutovým ošetřením. Sada obsahuje bělící gel pro 1 proces, tj. 20 aplikací bělení zubů (10 kompletních aplikací), a 3 nákusníky. Sada BeconfiDent pro domácí bělení zubů je vyrobená z mnoha přírodních a ekologických surovin.Také je plně v souladu s evropskou legislativou, která nově zakazuje prodej kosmetických výrobků, které obsahují více než 0,1% peroxidu vodíku.

Bělící gel

Bělící gel bez obsahu peroxidu má neutrální pH, které zajišťuje bezpečné a šetrné bělení, které nepoškozuje zubní sklovinu. Originální BeconfiDent nákusníky jsou snadno tepelně tvarovatelné dle vašich individuálních potřeb. Jsou pohodlné a byly navrženy tak, aby co nejlépe padly. Balení obsahuje 2+1 náhradní nákusník.

Složení bělícího gelu

Organický rostlinný glycerin (košer, USP), přírodní organická jedlá soda (košer, USP), dusičnan draselný, organické košer bezlepkové příchuťové extrakty, přírodní xylitol, karbomer 940, sorbitol, trolamin, šťáva z aloe vera, extrakt z jader granátového jablka, extrakt z květu heřmánku, fluorid sodný.

Jak to funguje

Přírodní organická jedlá soda ve vzorci (hydrogenuhličitan sodný) je molekula, která uvolní radikály CO-Free, které způsobují bělení zubů. Volné radikály jsou uvolňovány při slinné alkalické fosfatáze (enzym ze slin) v kombinaci s některými z přírodních rostlinných extraktů v gelu, což způsobuje rozpad jedlé sody a uvolnění bělícího radikálu (CO-) a přírodních solí.

Starter_kit

K dostání ve vybraných drogeriích, supermarketech a lékárnách. Více informací na www.zdravebelenizubu.cz. Zodpovězte soutěžní otázku a můžete získat 5x sadu pro bělení zubů Starter Kit.

Soutěžní otázka: Díky čemu se domácí bělení zubů produkty beConfi Dent obejde bez bolesti a vedlejších účinků?

Odpovědi: Díky tomu, že produkty beConfi Dent neobsahují:

a.)    Chlor

b.)    Peroxid- správná odpověď

c.)    Čpavek

Odpověď pošlete na e-mail: [email protected]. Do e-mailu uveďte celé jméno, adresu a telefon.

Předmět e-mailu: "bílé zuby". Vyhrává každý 100. soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku.

Odesláním formuláře souhlasíte s všeobecnými podmínkami a také podmínkami užívání internetových stránek.