Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Vyzkoušejte líčení podle hvězd

Líbí se vám exotické krásky jako Freida Pinto nebo Beyoncé? Zkuste si jejich svůdný make-up vykouzlit podle tipů vizážistky Renaty Zelinkové.

Redakce Marianne | 11. 07. 2013


Krásné, sexy a výrazné líčení celebrit již nemusíte obdivovat jen v záři reflektorů či na červeném koberci. Díky okouzlujícím ambasadorkám značky L’Oréal Paris si můžete tento trendy look vytvořit sama.

Vyzkoušet můžete třeba pronikavé líčení očí a výrazné rty, jakými se pyšní indická herečka Freida Pinto! Jak na to, nám prozradila vizážistka Renata Zelinková. Krásná herečka z Mumbaí se proslavila především rolí ve filmu Milionář z chatrče (2008). Zdá se vám Freidino líčení příliš výrazné? Nebojte se – vaší opálené pleti bude slušet! Vypomoci si můžete i samoopalovacími přípravky či bronzerem. Věřte, že tímto sexy lookem se barevně odvážete a osvěžíte si letní dny!

Jak na to?

Jako základ naneste na pleť make-up True Match. Oči orámujte černou barvou v podobě tužky Super Liner Silkissime. Jejím stínováním vytvoříte skvělý základ pro oční stíny Color Riche, odstín E2. „Tato paletka s jemnými hnědými odstíny bude slušet všem. Nejtmavším odstínem z barevné škály vymodelujte tvar oka nad řasami a pak světlejším stínem zjemněte střed víčka. Na spodní víčko naneste linku kolem řas v hnědém odstínu a rozetřete doztracena přiloženým aplikátorem,“ vysvětluje Renata.

Poté je načase zvýraznit řasy, Renata doporučuje použít řasenku Lash Architect 4D: „Je skvělá! Řasy jsou po jejím použití krásně natočené a zcela zahuštěné. Na líčení řas si dejte opravdu záležet. Jen tak dosáhnete kýženého efektu,“ uzavírá vizážistka.

Nakonec vás jako opravdová třešinka na dortu čeká rudá rtěnka Color Riche 377 Perfect Red. Na vykreslení zejména horního rtu si dejte opravdu záležet. Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi sytý odstín, nanášejte ho raději štětečkem. Zkusit můžete třeba ten z květnové Marianne!

Líčení se hodí nejen pro brunetky, ale ve verzi s jemnějším make-upem očí jej mohou nosit i blondýnky.

gtl-freida-0610-cz