Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Vyzkoušeli jsme: nálepky na nehty

Máte ráda výrazné nehty téměř bez práce? Tak to by vás mohly zaujmout nové dekorativní nálepky na nehty beautycycle. Měli jsme možnost je vyzkoušet a víme, jak dlouho vám vydrží.

Redakce Marianne | 21. 03. 2013

Beautycycle je řada mladistvé kosmetiky od značky Amway. Tu máte nejspíš spojenou s přípravky, které pečují o domácnost. Již několik let se však společnost cíleně věnuje také rozvoji svých kosmetických výrobků. Vedle již zmíněné řady beautycycle představuje také luxusní péči o pleť a dekorativní kosmetiku Artistry.

Hra se vzory

Z kosmetických novinek pro rok 2013 nás však nejvíce zaujaly nálepky na nehty. No řekněte – nepřipomínají vám tak trochu období pověstných nálepek s čínskými symboly z Bravíčka? Tyhle jsou však v mnohem sofistikovanější podobě.

Nejvíce mě zaujal zelený potisk s motivem krokodýlí kůže. Na první pohled působí sice trochu extravagantně, ale nalepený na nehtech vypadá opravdu stylově. Výrobce se navíc trefil i zvoleným odstínem. Zelená s nádechem do petrolejové je totiž právě in! Ráda nosím černou barvu a tmavě zelené nehty jí skvěle sekundovaly, aniž by celek působil příliš extravagantně. Kapka provokace v tom však byla, a to se mi líbí!

Růžový model nazvaný Demask s černým ornamentem mě na nehtu také překvapil. Nejdříve mi přišel velmi okázalý a křiklavý. Růžová barva navíc rozhodně nepatří mezi moje favority. Na nehtech však působil poměrně jemně a elegantně. Pozor si však ale musíte dát na jeho sladění s líčením a outfitem, obzvlášť pokud stejně jako já nejste fanda růžové barvy.

Překvapivě nejvýraznější je pak černobílá varianta Wind. Také zde se výrobce naladil na aktuální módní vlnu. Na party jsem také vyzkoušela zkombinovat všechny tři vzory naráz. Výsledek byl sice trochu bláznivý, ale moje nehty přitahovaly pozornost a jindy konzervativní přátelé jim uštědřili dokonce i řadu komplimentů.

beautycycle_Nalepky_na_nehty

Nalepit, a pak šup pro pilník

Jak je to se samotnou aplikací? Doporučujeme vám zhlédnout návodné video. V zásadě se však není čeho bát. Nejprve si vyberete velikost pro požadovaný nehet. Balení nabízí celkem šestnáct nálepek od každého vzoru. Velikost je různá, takže si vybere opravdu každý.

Nálepku poté opatrně sejměte a nalepte na suchý a čistý nehet. Její zaoblená část musí směřovat dolů k nehtovému lůžku. Pak je chvíle na to, použít pilník. Opatrně jím odstraňte přebytečný kus nálepky nad nehtem.

Pokud se vám nálepka trochu zkroutí, nesnažte se ji přelepit znovu. Pak už vám totiž stejně jako mně nebude držet. Jestliže výsledek není úplně hladký, použijte buďto zcela novou nálepku, nebo se jemný hrbolek pokuste zahladit bříšky prstů.

Nálepky mi bez problému vydržely zhruba tři dny. Pak se některé z nich začaly při běžných domácích pracích odlepovat. Po odlepení byly nehty ve stejném stavu jako předtím. Nebyly vysušené a nikde na nich nebyla žádná stopa po nálepkách, které šly velmi snadno dolů.

Video si můžete prohlédnout ZDE.

Sečteno a podtrženo

Plus: moderní a atraktivní vzory, snadná aplikace i pro začátečníky, ochrana nehtů před vysušováním z lakování

Minus: nevydrží příliš dlouho, málo barevných a vzorových variant, nelogický počet nálepek (16 ks od jednoho vzoru pro 10 prstů), vysoká cena (810 Kč)

Zaujal vás náš test? Výrobek si můžete zakoupit ZDE.