Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Zapomeňte na padesát či více odstínů šedé, barvy v interiéru frčí!

Šedá barva je praktická, ale není vhodnou dominantou do interiéru. Ideální sluha, ale špatný pán. Pokud šedou v interiéru máte, rozjasněte ji barvami a rozbijte svých padesát odstínů všední šedi atraktivní barvou, která dodá místnostem charakter. Jak šedou kombinovat?

Redakce Marianne | 6. 04. 2016

Pokud jste zastánce decentního interiéru, doporučujeme šedou ladit s barvou dřeva a různých odstínů barev, například žluté. Osvětlit pokoj můžete závěsným svítidlem v elegantním designu a usadit se do stylové sedačky s barevnými knoflíky. Pro dokonalý relax pak už jen chybí víno.

Pro odvážnější je tu pak kombinace šedé a žluté, které vytváří dokonalý kontrast. Můžete zvolit matnou světle žlutou až do zeleného odstínu anebo svítivou, která dodá bytu jiskru. Pokud máte šedou barvu na zdi či v podobě koberce, nejvhodnější bude komfortní sedačka. Pokud máte šedé barvy v obývacím pokoji opravdu hodně, zvolte svítivý třeba červený odkládací stolek a další jasné  doplňky ve formě polštářů či zrcadla Chanel.

index

Fialová barva byla barvou roku 2014, je však stále velmi oblíbená a nestárnoucí v oblasti interiérového designu. Pokud je vám blízká, neváhejte tento neutuchající trend využít i ve vašem bytě. Zvolit můžete barevný koberec nebo extravagantní dekorační předměty. Je jedno zda jasně fialové či již spíše do růžova, odstíny fialové jsou hravé a svěží všechny. Snadno pak také sežene bytové doplňky ve fialové barvě.

Kombinujte šedou barvu vytvořte tak vysoce atraktivní design jakékoliv místnosti v bytě. Nenechávejte místnost pouze šedivou, byla by to velká škoda s takovým výběrem barevných možností!

Description:  Kombinujte šedou s atraktivní barvou podle našich interiérových typů od KARE. Pro nádherný domov.