Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Změnili svět, ale košile zůstává. Značka Gant dnes slaví!

Možná jste netušili, že právě bílá košile se symbolem diamantu odstartovala před šedesáti lety úspěch značky Gant. Od té doby ji stále zdokonalují a dnešním dnem Gant celosvětově představuje kolekci košil Diamond G, dovedenou k naprosté dokonalosti a oslavuje tím historii značky samotné.

Pro něj či pro ni, formální či ležérní, každá z nich nabízí dokonalý střih a detaily, které Gant tak proslavily - jak říká citace z kampaně „Pro speciální příležitosti by každá žena měla mít malé černé. Pro všední dny však potřebujete jediné – dokonalou bílou košili".

Něco málo z její historie:
Zakladatel značky Bernard Gantmachter se v části Manhattanu zvané New York Garment District těšil pověsti experta na košilové límce, když potkal svojí budoucí ženu, která byla prozměnu odbornicí na košilové knoflíky. V roce 1949 tak vznikla značka Gant, jejíž pravým srdcem je právě košile.

Dnešní košili Diamond G předcházely mnohé inovace a nechybí ji žádný detail jako je perfektní límec, boxový sámek, poutko na zádech (dříve hrálo úlohu v milostném životě studentů univerzit Ivy League, když byl chlapec zadaný, poutko košile ustřihl a jeho dívka na oplátku nosila jeho šálu), třetí knoflík na zadní straně límce.... Oxfordské košile jsou šité z nejjemnější egyptské bavlny.

Ve své kampani Gant představuje pět talentovaných a zajímavých lidí. Od oceňované básnířky po zapáleného ochránce amazonských pralesů. Všechny s klíčovým heslem "Změnili svět. Ale košile zůstává."

{YouTube}s2Yh5WI8kX8{/YouTube}

Kolekce košilí nové řady Gant Diamond G jsou na výběr v celé škále barev ode dneška ve vybraných prodejnách Gant. Jděte se tam podívat, protože kromě bezchybných košil značka právě teď celosvětově představuje také novou vizuální identitu.

 

Změnili svět, ale košile zůstává. Značka Gant dnes slaví!