Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Změníme Váš pohled na golf

Golfové hřiště ve středočeských Pyšelích vstupuje do své páté sezóny. Za rok 2015 získalo ocenění Hřiště roku podle čtenářů časopisu Golf Digest. Jak se tomuto projektu, kterému z počátku nikdo nevěnoval větší pozornost, podařilo dosáhnout takového úspěchu?

Filip Janovský | 15. 03. 2017

Není to žádné zvláštní tajemství. „Loreta,“ jak se hřišti přezdívá, postavila svůj úspěch především na skvělé péči o zákazníky a na rodinné atmosféře bez obvyklé golfové nabubřelosti. V Pyšelích se v první řadě cítíte příjemně a až poté si uvědomíte, že jste na golfu. Právě proto není lepšího místa pro Vaše první golfové kroky.

Co na tom golfu všichni mají? Zkuste to a uvidíte…
Loreta Golf 2 980x550

Golf je hra svázaná pravidly a opředená mnoha mýty. Je to tajuplný svět, ke kterému není snadné najít cestu. Jakmile ale jednou podlehnete jejímu kouzlu, není cesty zpět. Na Loretě dělají vše pro to, abyste se zde cítili příjemně hned při Vaší první návštěvě. Pravidla zjednodušujeme a mýty boříme. Trenéři Puzzle Golf Academy Vám usnadní Vaše golfové začátky. Začít s golfem můžete navíc od chvíle, kdy udržíte hůl v ruce, až do pozdního věku. Ve skupince hráčů na hřišti tak můžete běžně potkat tři, v extrémních případech i čtyři generace golfistů.

Pro všechny zájemce o golf nabízí trenéři Puzzle Golf Academy zkušební hodinovou lekci se zapůjčením holí a tréninkových míčů za zvýhodněnou cenu 490Kč.

Rezervujte si ochutnávku golfu na tel. 606 602 422.

Golf, dobré jídlo a ubytování, když to večer protáhnete.
Loreta Golf 13 980x550 

Ať už jste zkušený hráč, nebo golfový začátečník, jedno máte jistě společné. Dobré jídlo na terase restaurace na Loretě si vychutnáte všichni stejně. Klubovna s restaurací a malým hotýlkem o deseti pokojích, je umístěna uprostřed hřiště v krásné krajině Posázaví. F&B manager Martin Cimburek k tomu říká: „Vaříme srdcem a naším hlavním zájmem je uspokojit chuťové buňky našich hostů před hrou, po výhře, ale i po hořké prohře. Snažíme se nastolit v restauraci domácí atmosféru, aby se u nás i ti více ostýchaví hosté cítili jako doma a užili si krásný den.“

Nepochybně se tato filozofie setkává s pozitivními ohlasy. Restaurace Loreta získala za rok 2015 druhou příčku mezi všemi golfovými restauracemi v České republice.

HRISTE ROKU GOLD RESTAURACE ROKU SILVER

Jaro v Posázaví, je nejkrásnější roční období. Možná vám už dlouho v životě něco chybělo. Možná to byl právě golf…

Těšíme se na Vás na Loretě!


Loreta Golf Club Pyšely
hřiště roku 2015
18 jamek a cvičné plochy
Restaurace
Hotel
www.loretagolf.cz
www.facebook.com/Loreta.Golf