Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Zraku skryté

Vymyslete doplňkům a spotřebičům dokonalou schovávačkou!

Redakce Marianne | 14. 06. 2013

Pračka

Nevešla se vám pračka do koupelny a vnutila se do kuchyně? Pak patří za dvířka dolní skříňky. Za dvířka schovejte i další nutné propriety.

Zásuvky a kabely

Nevzhledné kabely i zásuvky lze skrýt pomocí zásuvných panelů nebo dobře vymyšlené konstrukce linky. Stačí se domluvit se studiem, od kterého linku pořizujete, nebo si diskrétní díry do pracovní desky, jimiž odvedete kabely z dohledu očí, udělat sami.



skryt.kuch1  skryt.kuch5

Výsuvný panel

Kovový výsuvný policový panel (tzv. karusel) upevněný na vnitřní straně dvířek je velmi praktický, zejména v případě rohové skříně. Díky tomuto systému se pohodlně dostanete pro předměty, které by na klasické polici byly uložené hluboko v zadní části skříňky.

skryt.kuch6

Mikrovlnná trouba

Mikrovlnka zabudovaná do skříňky v kuchyňské lince zabírá méně prostoru a nenarušuje celkový ráz kuchyně. Je ovšem nutné počítat s dostatečným prostorem pro odvětrávání.

Lednice ve skříni

Pokud se vám lednice nevejde do kuchyňské linky a volně stojící spotřebič neladí vašemu oku ani potřebě efektivně využít prostor, vytvořte skříň se zabudovanou lednicí. Do kuchyňského studia nebo k truhláři klidně přijďte s vlastním návrhem. Například na boku skříně můžete nechat vytvořit police, které masiv skříně esteticky odlehčí.

Zraku skryté