Reklama

Ideální na party: lososový uzlík

Také zbožňujete předkrmy a nápadité party pokrmy? Tak to musíte vyzkoušet uzeného lososa plněného smetanovým crème fraîche podle receptu šéfkuchaře restaurace Epopey Jana Volšičky!
Napsal Zuzana Hošková Vydáno 28. červen 2013
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Ideální na party: lososový uzlík


Co budeme potřebovat?

  • 200 g uzeného lososa
  • 100 g crème fraîche
  • 100 g koriandru
  • 100 g jahod
  • 100 ml olivového oleje
  • 1 chilli paprička
  • 1 limetka
  • 1 lžíce bílého balsamica
  • 1 lžíce cukru

Jak na to?

Crème fraîche smícháme s koriandrem a limetkovou šťávou. Plátky uzeného lososa vyskládáme do formičky, naplníme crème fraîche a zabalíme do fólie.

Na dresink smícháme ocet, olivový olej, limetkovou šťávu, chilli, koriandr, cukr a jahody.

TIP: Lososový uzlíček můžeme podávat s listovým salátem a rozpečenou bagetou i jako netradiční předkrm.

Číst 1757 krát Naposledy změněno středa, 14 leden 2015 15:12

Další články

Reklama