Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Jídlo

Italský čokoládový tvaroh

Tentokrát přinášíme inspiraci na dobrý letní dezert. České děti se naučí od těch italských, jak chutná tvaroh s čokoládou.

Redakce Marianne | 16. 06. 2013

A věřte, že ani dospělí nepohrdnou. Přitom je to tak jednoduché. Vystačíte si s několika surovinami. Italský čokoládový tvaroh může být nejen dobrou tečkou za obědem, ale i výbornou svačinkou a snídaní.

Co budeme potřebovat

  • 300 g jemného tvarohu, žervé nebo lučiny
  • 100 g oblíbené čokolády
  • kondenzované mléko (slazené, je-li čokoláda hořká)

Jak na to

Promíchejte nebo vrstvěte spolu jemný tvaroh, žervé nebo lučinu a rozpuštěnou čokoládu. Přidejte trochu kondenzovaného mléka, až bude konzistence podle vašich představ.

Doba přípravy: 10 minut

Rozpuštění čokolády: 5 minut

4 porce

Více receptur najdete zde.