Reklama

Luxusní zážitek za pár stovek

Jít na večeři do restaurace ověnčené hvězdami Michelin vás může stát půlku výplaty. A nebo taky ne!
Napsal Vydáno 05. únor 2015
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
Luxusní zážitek za pár stovek

Do konce února totiž probíhá VI. ročník Grand Restaurant Festivalu. Za zvýhodněné festivalové ceny můžete ochutnat až osmdesát nejlepších a nejzajímavějších restaurací z publikace Maurerův výběr Grand Restaurant 2015. Festival se již tradičně nese v duchu „Nejezte, nepijte ani nežijte blbě!“ a šéfkuchaři si připravili jídla v kategoriích „gastronaut – objevujme  nové  chutě“, „inspirace  –  ochutnejme  tradiční recepty“ a „terroir – buďme v rovnováze s přírodou“. 

Ochutnat tak můžete například tvarohový dort z kozího sýra se slaným karamelem, ořechy a marinovaným hroznovým vínem v restauraci romantického hotelu Ostrov nebo jemně zauzený jelení hřbet s caponatou z dýně, kaštanovým konfitem a kaviárem z jehličí v restauraci Na Pekárně ve vinařských Velkých Bílovicích či grilovaný jelení hřbet s restovanou kořenovou zeleninou a přesbidlem v jezerní restauraci hotelu Port. 

Novinkou tohoto ročníku je spolupráce s projektem eSvačinky, který přináší zdravé svačiny do škol a na který putuje 1 Kč z každé objednávky. 

Více informací a nákup degustací na www.grandrestaurantfestival.cz. Ochutnávky jsou v rozmezí od 250 Kč do 600 Kč.

Číst 2290 krát Naposledy změněno pondělí, 13 duben 2015 16:26

Kristýna Mazánková

Další články

Reklama