Reklama

NEDĚLNÍ OSVĚŽENÍ: Malinovo-rybízový sorbet s mátou

Máte maliny a červený rybíz ze zahrádky a už nevíte, co s nimi? Máme pro vás jeden osvěžující tip!
Napsala redakce Marianne Vydáno 24. červenec 2016
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)
NEDĚLNÍ OSVĚŽENÍ: Malinovo-rybízový sorbet s mátou
POTŘEBUJETE:
 
300 g malin
150 g červeného rybízu
2 bílky
100 g přírodního cukru krupice 
 
1. Maliny s rybízem rozmixujte na kaši. Dejte ji do kovové misky a vložte do mrazáku asi na dvě hodiny. 
 
2. Pak vyšlehejte bílky s cukrem dotuha a nasekejte mátu nadrobno. Vyndejte z mrazáku částečně ztuhlou ovocnou kaši a vmíchejte do ní vyšlehaný sníh a mátu. Dejte znovu důkladně zmrazit. 
 
Recept pochází z kuchařky Jezte česky Jany Vašákové a Zdeny Skokan Němcové. Společně s dalšími recepty na zmrzliny ho najdete také v letošním speciálu Marianne We Love Food.
 
 
Číst 2294 krát Naposledy změněno pondělí, 25 červenec 2016 08:31

Další články

Reklama