Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Jídlo

Vyzkoušeli jsme: Může instantní káva chutnat jako zrnková?

Preferujete instantní, nebo zrnkovou kávu? Jacobs tvrdí, že když ochutnáte jeho novou kávu Millicano, dostanete z obojího to nejlepší.

Redakce Marianne | 17. 10. 2012

Připravit instantní kávu je pro mnohé z nás v domácích podmínkách jednodušší. Žádný nepořádek z lógru. Na druhou stranu i turek má něco do sebe. Sice vám zbude v hrnečku sedlina, ale ta vůně a chuť! Je to prostě káva z kávy. Jacobs nyní přichází na trh s novinkou – instantní kávou, do které přidal velmi jemně mletá kávová zrna. Výrobci slibují, že 15 % zrnek udělá divy.

jacobs

Naše zkušenost

Kávu vyzkoušela Hedvika Petrželková, editorka ELLE.cz

Doma si dělám instantní kávu, nejraději mám však kvalitní preso. Presovač doma nemám, takže to si dávám jedině v kavárně. Turka nepiju vůbec. Chuťově mi přišlo millicano zajímavější než klasická instantní káva. Pokud někdo nemá možnost udělat si doma preso a instantní kávy mu nechutnají, určitě bych mu tuto novinku doporučila vyzkoušet. Chuť byla velice příjemná, vůně připomínala turka. Za sebe mohu říct, že mi millicano chutnalo.