Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

10 stálic ve vašem šatníku

Nosily se před lety, nosí se dnes a nosit se budou i za dvacet let. Některé věci prostě v šatníku vydrží navždy. Které to jsou?

1. Džíny
Vždy a ke všemu. Ideálně v tmavé indigo barvě, do pasu, rovného střihu. Dokonale padnout musí hlavně na pozadí. Stálicí jsou džíny Levi’s, které mají střihy pro všechny postavy.

2. Kabelka
Kožená, velká tak akorát. Není to jen doplněk, z kabelky si můžete udělat svůj malý svět. O tom, co je vevnitř, nemusí nikdo vědět, stačí, když bude krásná zvenčí.

3. Černé sako
Když budete mít vytahané džíny, sako jim dodá punc elegance. Je to ideální uniforma do práce, nad kterou nemusíte přemýšlet. Zvažte možnost nechat si ušít sako na míru. Oceníte to!

4. Bílá košile
Může být klidně o číslo či o dvě větší. S páskem a legínami ji můžete vydávat za minišaty, v džínách s vytaženým cípem budete působit rozpustile, pod sakem jako profesionální byznys žena.

5. Balerínky
Jsou pohodlné, ale slušivé. To je kombinace, kterou jiný druh obuvi takhle s přehledem nezvládá…

6. Pánské boty
Kombinujte je s ženským oblečením – klidně k úzké minisukni a k podvazkům. Není dráždivější kombinace!

7. Velká šála
Na velikosti záleží – rozměrnou šálu můžete nachumlat za krkem nebo ji přehodit jako pléd přes koženou bundu. Oceníte ji v každém počasí od podzimu do jara!

8. Tričko za všechny peníze
Černé triko s krátkým rukávem a kulatým výstřihem můžete nosit pořád. A proto je nutné, aby bylo z kvalitního materiálu, který je nezničitelný. Nebojte se za něj utratit i dost peněz a hledejte ho spíš v dražších buticích než v řetězcích.

9. Trenčkot
V barvě velbloudí srsti nepůsobí tak fádně jako černý. A navíc sluší všem! Návrhář Michael Kors řekl: „V trenčkotu budete rázem vypadat jako Audrey Hepburn při procházce podél Seiny.“

10. Sluneční brýle
Investice do brýlí, které vám sluší, se vyplatí! Noste je co nejčastěji, nezapomínejte se doma. Ocení to vaše oči i vy sama, když budete chtít vypadat tajemně.

Foto: Timoure et group