Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

10 známých osobností, které pomohly svým fanouškům s žádostí o ruku

Info ikona
Zásnuby

Chtěla byste být požádaná o ruku na koncertě Adele, Beyoncé nebo Justina Timberlaka? Není to takový problém! I celebrity jsou jenom lidé a dělají pro své fanoušky dobré skutky.

Eliška Vrbová | 30. 10. 2018

Beyoncé

Je vůbec něco, co Beyoncé nedokáže? Umí zpívat, tancovat, rappovat a také zařídit žádost o ruku. Během jejího turné Formation pomohla svému choreografovi Johnu Silverovi požádat o ruku jeho přítelkyni Ashley Everett, hlavní tanečnici v týmu Beyoncé. Zastavila celou show během písně Single Ladies a pozvala Johna na pódium. Ten požádal Ashley o ruku, ona souhlasila a písnička běžela dál, tentokrát už Ashley při tancování měla "ring on it" a nebála se ho všem fanouškům ukázat.

 

 

Adele

Na prvním koncertě turné v roce 2016 pozvala Adele na pódium ženu jménem Hailey. Ta publiku prozradila, že požádala svého přítele o ruku a on jí odpověděl něco, co nechce slyšet nikdo - "možná". Protože byl na koncertě také, Adele pobídla publikum, aby začalo skandovat "Come on, Neil!" ("No tak, Neile!"). Když na něj zamířil reflektor, zakýval hlavou. Adele začala radostí skákat a objímat Hailey, která se dočkala vytouženého "ano".

Drew Barrymore & Timothy Olyphant

Minulý rok pomohl pořad Santa Clarita Diets, který uvádějí Drew Barrymore a Timothy Olyphant, Connorovi a Camille. Connor se s Camillou na prvním rande dívali na Netflix, proto chtěl Connor žádost o ruku naplánovat právě ve spojitosti s Netflixem. Pod záminkou natáčení reality show o párech, které se spolu dívají na Netflix, poslali ke Connorovi domů televizní štáb a kamery. Camilla s Connorem se dívali na pořad, v němž Drew Barrymore a Timothy Olyphant dávají divákům rady do manželství. V tu chvíli se na obrazovce objevil Connor, sedl si mezi slavné herce a řekl Camille, ať teď poslouchá, co jí chce opravdový Connor říct. Camilla na žádost o ruku samozřejmě řekla ano.

Kesha

Disneyland je magickým místem sám o sobě, ale Keshe se podařilo ho pro Josepha a Naveeda udělat ještě kouzelnějším. Joseph napsal Keshe na Instagram zprávu s dotazem, jestli by mu nepomohla při jeho žádosti o ruku. Nikdy si ale nemyslel, že by mu skutečně odpověděla. Ale stalo a Joseph s Keshou se ihned pustili do plánování. Joseph řekl svému příteli Naveedovi, že vyhráli setkání s Keshou v nějaké soutěži, takže mu pak při koncertě nepřipadalo zvláštní, když si je Kesha pozvala na pódium. Oběma jim zavázala oči, ale Josephovi šátek zase hned sundala, aby si mohl kleknout a překvapit Naveeda. No a zbytek už si dokážete představit.

Katy Perry

Na zastávce jejího turné Witness v Brooklynu si Katy Perry k sobě na pódium vzala Becky a Katy a řekla jim, že hvězda, která visí ze stropu, jim splní všechna přání. Katy si pak od Katy Perry půjčila mikrofon a požádala Becky o ruku. Nakonec se všechny tři společně vyfotily a Katy Perry přiznala, že jí Katy předem psala e-mail. 

Ed Sheeran

V roce 2015 pomohl Ed Sheeran zpěvákovi kapely Rixton Jaku Rocheovi se žádostí o ruku jeho přítelkyně Jesy Nelson z kapely Little Mix. Když Jesy a její kapela dozkoušely na zvukové zkoušce na letní akci rádia Key 103, objevil se Ed Sheeran jako tajný host večera a hrál hudební doprovod k Jakově žádosti o ruku. Jake později přiznal, že Ed Sheeran jel kvůli němu pět hodin dlouhou cestu, i když měl zrovna den volna.

Justin Timberlake

Když měl Justin na svém turné 20/20 Experience World Tour koncert v Louisville v Kentucky, v jedné chvíli se podíval do publika a vyvolal "náhodně" vybraného Joshe a jeho přítelkyni Kim, aby šli na pódium. Kim se tomu samozřejmě divila, tak Justin přiznal, že mu Josh předtím volal. Přišli na pódium, svítil na ně bodový reflektor a zbytek si už zřejmě domyslíte. Žádost o ruku před dvacetitisícovým davem může být pěkný risk. Co kdyby Kim odmítla? To se ale naštěstí nestalo, a tak fanoušci Justina Timberlaka měli o zážitek z koncertu navíc.

Sara Bareilles

Zpěvačka Sara Bareilles mohla ke své písničce I Choose You natočit úplně běžný videoklip, ale rozhodla se, že z toho udělá mnohem osobnější záležitost. V klipu se objevily hned dvě žádosti o ruku dvou skutečných párů - Matta a Chelsea z Los Angeles a Allie a Andrey z Denveru. Sara oběma párům osobně pomohla s komplikovanými přípravami a se samotnými žádostmi o ruku a vznikl z toho nejen dojemný a emotivní klip, ale také dva krásné zasnoubené páry.

Ian McKellen

V roce 2014 filmař Brett Lotriet Best natočil na YouTube video, v němž žádá svého Star Trek milujícího přítele Shawwu o ruku. Brett ve videu ukazuje cedule s nápisy ve stylu Lásky nebeské a jedna z nich říká, že si na pomoc vzal nejlepšího kamaráda herce Patricka Stewarta. V tu chvíli se ve videu objeví Ian McKellen s tabulkou s nápisem "Mookie, vezmeš si mě?". Kromě toho Ian McKellen vtipkuje o tom, že Patrick Stewart bohužel k mání není, protože je ženatý. "Já si ho vzal. Tedy ne, já byl na té svatbě farářem," žertuje britský herec, "dobrá zpráva ale je, že Brett k mání je. Takže si to promysli a udělej tu správnou věc."

Isaiah Mustafa

Na Twitteru @Jsbeals požádal tohoto herce známého z reklamy na deodorant Old Spice, jestli by mohl jeho prostřednictvím požádat svou přítelkyni o ruku. Přestože je to celkem troufalé přání, Isaiah nebyl proti. Natočil video tak, jak ho známe z reklamy - v koupelně, v ručníku, s perfektním tělem - a řekl Angele, že ji její láska žádá o ruku. Ve videu jsou navíc umělé svíčky, aby mělo tu správnou klišé atmosféru. Nakonec Isaiah zvedne krabičku s prstenem a ptá se, jestli si Angela @Jsbealse vezme a udělá z něj toho nejšťastnějšího člověka na světě.