Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

12 celebrit, které si v roce 2019 řekly své „ano“

Heidi Klum, Ellie Goulding, Petra Němcová, ale i Táňa Vilhelmová a Tereza Voříšková. Kdo další do toho letos praštil?

Karolína Peřinová | 17. 12. 2019

Blíží se konec roku a my začínáme bilancovat. Rok 2019 byl naplněný láskou a krásnými svatbami. Své ano si řekli např. Heidi Klum a Tom Kaulitz, Ellie Goulding a Caspar Jopling a Hailey Baldwin a Justin Bieber. Herečky Sophie Turner a Zoë Kravitz se vdaly hned dvakrát, naštěstí pokaždé za stejného muže. Sophie Turner, kterou proslavil seriál Hra o trůny, si v květnu při menším obřadu vzala zpěváka Joa Jonase v Las Vegas a v červnu uspořádali velkolepou svatbu ve Francii. Ve stejných měsících "do toho praštila" i hvězda seriálu Sedmilhářky Zoë Kravitz s Karlem Gusmanem. Mezi šťastně provdané se zařadila i topmodelka Petra Němcová, která si během indiánského obřadu vzala podnikatele Benjamina Larretche.

Nechyběla ani královská svatba. Lady Gabriella Marina Alexandra Ophelia Windsor, dcera prince Michaela z Kentu a Thomas Kingston se vzali ve Windsoru v kapli sv. Jiří. Zde minulý rok proběhla i ostře sledovaná svatba prince Harryho a Meghan Markle.

I v Česku se to svatbami jen hemžilo. Vdaly se hned dvě coverstar Marianne. Z Táni Vilhelmové se po letech vztahu s Vojtou Dykem stala Táňa Dyková a Tereza Voříšková nyní nosí příjmení Ramba. Gratulujeme!

Kdo další se v roce 2019 dostal do chomoutu? Podívejte se do galerie.

...a žili spolu šťastně až do smrti.