Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

12 NEJ brýlí na léto

Chránit svůj zrak je nejen potřebné, ale i zábavné. Víme, s jakými obroučkami nešlápnete vedle!

Redakce Marianne | 19. 06. 2013

Pošlete štras k šípku

Zapomeňte na přílišnou zdobnost! Letošnímu létu vládne spíše umírněnost. Kamínky a ornamentálně broušená loga už jsou passé. Připravit se ale můžete na velký návrat zrcadlovek. Metalicky lesklá sklíčka budou nejspíš hrát prim sice až příští sezonu, ale určitě se jimi předzásobte. Koupíte je totiž za výhodnější cenu než v době, kdy tento trend bude dosahovat svého vrcholu.

Nad subtilními kovovými postranicemi převládá spíše robustnější pojetí, které dovoluje brýle zajímavě vytvarovat. Nás pobavily například obroučky Michaela Bastiana pro Gant ve tvaru srdíček, které jsou mezi módními stylisty doslova hit!

Neonové barvy jsou na ústupu, a tak máte právě nyní šanci zakoupit si nadčasový kousek v tmavě hnědém či černém provedení.

Co je v domě, je i pro mě!

Má váš partner brýle, co se vám líbí? Vyzkoušejte si je! Při výběru v obchodě se neomezujte kategoriemi pro pány a pro dámy. Výrobci nabízejí také unisex modely, které z celé kolekce bývají často ty nejzajímavější!

Při výběru slunečních brýlí určitě vyzkoušejte co nejvíce variant. Zkuste sáhnout i po té, která vás na první chvíli neuchvátí. Na obličeji vás totiž může příjemně překvapit!

Heart-Shaped-GANT

Podívejte se do galerie na nápadité brýle značky Gant, které nás zcela odzbrojily!

12 NEJ brýlí na léto