Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

13 tipů, jak o Vánocích nosit pyžamo po celé dny

Vánoční svátky jsou ideální příležitostí k nošení pyžamových outfitů i jinam než jenom doma. Zkombinujte pyžamový komplet s podpatky, šperky a kabelkou a můžete začít slavit svátky ve velkém.

Eliška Vrbová | 25. 12. 2018

Jestli v průběhu roku existuje nějaké období, kdy je naprosto přijatelné nosit pyžamo i jinde než doma, je to právě nyní, kolem Vánoc. Říká se, že byste měla pokaždé spát v pyžamu, protože nikdy nevíte, koho ve snech potkáte. Teď můžete toto rčení aplikovat i ve dne. I pro pyžamové dny však existují určitá pravidla.

1. Žádné postavičky. Pokud chcete nosit pyžamo ven, musíte vypadat šik a hlavně, že to myslíte vážně a ne že jste se zapomněla převléct. Potisky a vtipné nápisy tedy nechte doma.

2. Zvolte vhodný materiál, ideálně hedvábí, ale cokoliv lesklého bude vypadat skvěle. Naopak se vyhněte vlně či její směsi s jiným materiálem.

3. Důležitý je střih. Neměl by být nijak komplikovaný, volnější košile a kalhoty zaručí úspěch. A nikdy se nebojte vrstvení.

V galerii se můžete inspirovat tím, jak pyžamo na veřejnost oblékla například Heidi Klum, Kirsten Dunst, Jessica Alba, Gigi Hadid a další celebrity.

Jak se nebát nosit pyžamo mimo domov