Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

17 neurozených žen, které dostaly do chomoutu prince

Bylo nebylo, jedna dívka z lidu potkala sympatického prince, přeskočila jiskra, a protože žijeme v 21. století, nebránily jim v lásce tradice, protokol, ani církevní zákony.

Veronika Hong | 5. 12. 2017

Každá z nás chtěla být někdy princezna a některé to nepustilo ani v dospělosti. Pokaždé, když slyšíme, že se další princ zasnoubil, proneseme takové to sebejisté: "Ty jóóó, toho jsem si chtěla vzít já." Jaká je šance, že zrovna my klofneme pravého prince? Popravdě, moc veliká ne. 

Pouze 5% světové populace tvoří aristokraté. Výběr partnerů v rámci této privilegované skupiny je docela omezený. A protože už dávno neplatí, že sňatky se musí uzavírat pouze mezi členy šlechty, princové, vévodové a knížata začali lovit ve vodách Hollywoodu. A není se čemu divit. Dnešní světové celebrity jsou totiž vnímány jako novodobá šlechta. Mnoho urozených mužů si ale našlo své lásky na univerzitě, v práci nebo dokonce v hospodě. 

Od Grace Kelly či skandální Wallis Simpson až po módní návrhářku Diane von Fürstenberg a Kate Middleton. Seznamte se s dámami, které ukradly princovo srdce. Žádná z nich se sice nenarodila s modrou krví, ale královskou grácii si osvojily velmi rychle. 

17 žen, které se dočkaly svého prince na bílém koni