Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Jako vejce vejci: 29 dvojic celebrit, které od sebe skoro nerozeznáte

Info ikona
Celebrity

Stává se vám někdy, že si spletete nějakého herce s jiným? Že si často o dvou zpěvačkách myslíte, že jsou vlastně jedna a tatáž osoba? Někdy je tenhle zmatek v celebritách celkem oprávněný. Mnoho herců a hudebníků totiž skutečně má v showbyznysu svého dvojníka.

Eliška Vrbová | 18. 02. 2023

Splést si občas jednoho herce s druhým je vcelku běžná věc. Zvlášť když zvolí podobný účes či outfit nebo se vyskytují ve stejných typech filmů. Třeba Natalie Portman a Keira Knightley jsou si podle filmových tvůrců podobné natolik, že se dokonce ve stejném filmu navzájem střídaly! Byly to ve Hvězdné války: Epizoda I – Skrytá hrozba, kdy režisér George Lucas potřeboval najít někoho, kdo bude hrát dvojnici královny Amidaly.

Hvězdná dvojčata

Velmi populární se také díky své podobě s Leonardem DiCapriem stal americký lukostřelec Brady Ellison, který letní na olympiádě v Riu de Janeiru získal stříbrnou medaili. Možná byste ani nečekala, že Ralph Fiennes, představitel lorda Voldemorta ze ságy o Harrym Potterovi, je tolik podobný Bradleymu Cooperovi, známému například z filmů Terapie láskou nebo Americký sniper. Neuvěřitelnou podobu můžeme vidět také mezi hercem Stevem Zahnem a Colinem Firthem nebo Courteney Cox a Demi Moore. Další hvězdné dvojice, které vypadají jako dvojčata, můžete najít v naší galerii. 

29 dvojic celebrit, které od sebe skoro nerozeznáte
Mohlo by se vám líbit

Které hollywoodské rodiny se mezi sebou přátelí?

Rodiny, co mají děti, se mezi sebou zkrátka sblíží. Najednou mají něco společného. A o to líp, když si jejich potomci rozumí. Přeci jen pro děti slavných je fajn, když se mohou bavit s někým, kdo ví, jaké to je žít ve stínu populárních rodičů a mít paparazzi na každém kroku. V některých případech takto vznikají opravdu hezká a silná přátelství.
marianne.cz
Zdroj článku