Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

4 důvody, proč se teď hned chceme projet v novém Nissan JUKE

...a vy budete chtít taky!

Promotion | 1. 10. 2019

Podle výzkumu se ženám líbí malá auta, kterým s oblibou přezdíváme nákupní tašky. Ve skutečnosti si pak ale kupují jejich pravý opak. Pokud také při pořizování vašeho vozidla upřednostňujete bezpečnost, prostor, v dnešní době i moderní technologie, pak je nám ctí představit vám nový Nissan JUKE. S tímto crossroverem si užijete parádní jízdu ve městě i na dálnici… a navíc díky němu perfektně zaparkujete. Co víc si přát!

Odvážný vzhled

Ano, jsme ženy, a proto začínáme vzhledem auta. Co si budeme povídat, nebudeme jezdit v něčem, co se nám nelíbí. A nový Nissan JUKE se nám rozhodně líbí! Elegantní linie kupé crossoveru a atletická stavba se snoubí s prostornějším a moderním interiérem. Nový Nissan JUKE nyní větší rozměry, výrazná 19 palcová hliníková kola a „plovoucí střechu“ ve stylu kupé. Navíc se vrací ve sportovním designu, což mu rozhodně sluší! Nabídka barev karoserie se doplnila exkluzivní červenou Fuji Sunset, kterou jsme si hned zamilovali!

Náš tip: Pokud chcete opravdu osobité auto pořiďte si tento model ve stupni výbavy N-Design. Ten nabízí zcela novou úroveň personalizace. Můžete si tak svůj JUKE navrhnout opravdu podle svého.

Nissan

Bezpečnostní technologie

Nový JUKE je nabitý technologiemi v rámci koncepce Nissan Intelligent Mobility. Ten vám pomáhá řídit bezpečněji s lepším povědomím o situaci. Model je poprvé vybaven pokročilou technologií ProPILOT, která nabízí elektronicky asistované řízení, zrychlení a brzdění. Byl navržený k použití na dálnici při jízdě v jednom pruhu a usnadňuje zvládat dálkové cestování a hustý provoz. Kromě toho auto nabízí celou řadu bezpečnostních technologií, a to včetně inteligentního nouzového brzdění s rozpoznáváním chodců a cyklistů, rozpoznávání dopravních značek, inteligentní upozornění na vybočení z jízdního pruhu, upozornění na provoz za vozidlem a sledování mrtvého úhlu.

Nissan

Propojení s chytrým telefonem

Zamykání a odemykání vozidla pomocí chytrého telefonu vám stále může znít jako sci-fi, je to ale realita. Nissan JUKE zamknete nebo odemknete přímo ze svého telefonu a navíc před cestou také zkontrolujete tlak v pneumatikách a hladinu oleje, a tím zajistíte větší bezpečnost.

Díky novému informačnímu a zábavnímu systému NissanConnect můžete také zobrazovat své oblíbené aplikace z chytrého telefonu i na 8 palcovém dotykovém displeji. Díky tomu máte také přístup k mapám TomTom a aktuálním dopravním informacím, takže se už nikdy neztratíte!

Jistota pod kapotou

Samozřejmě nás zajímají i technické specifikace. Víme, že na barvy a vzhled auto nejezdí. JUKE je poháněn úsporným přeplňovaným zážehovým motorem s objemem 1,0 litru se 117 koňskými silami, což poskytuje lepší výkon i úsporu paliva.

Tak šťastnou cestu!