Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

4 fantastické zpevňující produkty, které musíte mít

Že se konec léta blíží? Mít krásné tělo ale chceme po celý rok. Víme, které přípravky skvěle fungují – tvarují, zpevňují, vyhlazují, zeštíhlují. Vyzkoušeli jsme je!


Snimek obrazovky 2015 09 04 v 23.36.181. PRAKTICKÉ A ORIGINÁLNÍ: Multiaktivní remodelující náplasti, Body Strategist, comfort zone, 1295 Kč/balení na měsíc

Jak jednoduché! Stačí jen náplast nalepit na problematickou oblast s celulitidou, kde chcete, aby nejvíce působila – na bříško, stehna, boky... každá z nich po celých 24 hodin uvolňuje do kůže aktivní výtažky z chaluh a koňského kaštanu, kofein a karnitin, takže postupně působí i na celulitidu. Líbilo se nám, že náplasti byly nenápadné, na kůži nevadily a nemuseli jsme se pořád mazat. Důležité je ale nezapomínat náplasti každý den měnit. Nejlépe ráno, protože obsahují kofein.

Snimek obrazovky 2015 09 04 v 23.39.19
2. PODPOŘÍ TRÉNINK: Zeštíhlující sérum a spalovač tuků Slim Gym, DU Cosmetics, 1750 Kč (www.atuelle.cz)

Líbí se nám nejenom originální a vtipný název, ale také papírová krabička, na které jsou natištěné opravdu vypracované břišní partie, takže už to motivuje. Tyrkysový gel nádherně čistě voní, skvěle se vstřebává, nelepí, takže se hned po aplikaci můžete oblékat. Dá se používat samostatně, ale nejvíce funguje, pokud ho použijete před tréninkem, protože díky výtažkům z planktonu působí na energetický metabolismus svalových buněk. Pokožka byla už po první aplikaci nádherně jemná na dotek!

Dermacol
3. NA BŘIŠNÍ PARTIE: Zeštíhlující gel na bříško, Enja, Dermacol, 269 Kč

Výrobky Enja fungují, to už jsme si otestovali několikrát. Pokud máte problémy s tukem v okolí pasu, zkuste právě tento přípravek. Obsahuje kofein a speciální polysacharidy, které dokážou štěpit tuky, prokrvují pokožku a přispívají proti zadržování vody v těle. Samozřejmě, přípravek bez cvičení hned neudělá z bříška „buchtičky", ale pomůže k jeho dokonalému zpevnění.


Snimek obrazovky 2015 09 04 v 23.47.154. PRO MILOVNICE MASÁŽÍ: Masážní olej proti celulitidě Body Refirm, Biotherm, 1080 Kč

Je tak příjemný a voňavý (ucítíte v něm svěží citrusy a eukalyptus). Skvěle se aplikuje pumpičkou – vyhlazuje, zpevňuje a vypíná pokožku a také jí dodává zdravě lesklý nádech. Dobře se s ním provádí masáž, kterou máte v několika krocích namalovanou v návodu. Nemastí a po pár dnech uvidíte, že stav pokožky se bude zlepšovat a celulitida vyhlazovat!