Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

4 kroky k dokonalému úsměvu

Info ikona
Nu Skin

Krásné zuby a oslňující úsměv by chtěl mít každý. Pokud o svůj chrup správně pečujete, neměl by to být problém, jenže ne vždy přesně víme, jak na to. Poradíme vám pár triků, jak mít zuby jako perličky.

Promotion | 16. 10. 2020

Všichni sníme o nádherném zářivém úsměvu. Řada AP24, jedna z nejprodávanějších sad společnosti Nu Skin, je tu proto, aby se vaše sny mohly stát skutečností – a aby vaše ústa zůstala díky její péči čistá a mátově svěží.

Základem je správný zubní kartáček

Seznamte se s AP24 Toothbrush. Pokaždé, když si vyčistíte zuby tímto kartáčkem, bude váš úsměv ráno i večer jasnější. Jeho vlákna jsou speciálně navržená tak, aby čištění zubů bylo optimální. Výsledkem je trojnásobný čisticí účinek, který při použití se zubní pastou pomáhá snižovat výskyt povrchových skvrn a dostane se i na nejhůř přístupná místa, kde účinně odstraňuje přetrvávající zubní plak. Když bude AP24 Toothbrush hvězdou vaší koupelny, budete svět obdarovávat krásným zářivým úsměvem.

Info ikona
Nu Skin

Mátovo vanilkové mámení

Dalším krokem v péči o chrup je výběr kvalitní zubní pasty. AP24 Anti-plaque Fluoride Toothpaste pomáhá předcházet tvorbě kazů a brání vzniku plaku, přičemž vanilkovo mátové složení osvěžuje dech a poskytuje dlouhotrvající pocit čistoty po vyčištění zubů. Sáhnout můžete také po zubní pastě AP24 Whitening Fluoride Toothpaste, která vaše zuby krásně rozjasní.

Svěží dech = zdravé sebevědomí

Svěží dech je vizitkou nás všech. Pokud ho nemáme, je to celkem intimní téma, o kterém se často nemluví. Existuje přitom mnoho produktů, díky kterým svěžího dechu můžete dosáhnout. Vaší každodenní péči o zuby podtrhněte ústním sprejem AP24 Anti-Plaque Breath Spray. Tento sprej zabraňuje tvorbě plaku a zároveň osvěžuje dech. Můžete ho použít po jídle nebo kdykoli potřebujete.

Třešnička na dortu v podobě lesku

Posledním krokem k dokonalému úsměvu je osvěžující lesk na rty AP24 Smile Pop. Má vanilkovo-mátovou vůni a obsahuje vitaminy E a derivát vitaminu C, díky jejichž antioxidačním přínosům budou vaše rty jemné a hladké.

Info ikona
Nu Skin