Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

4 skvělé tipy na slavnostní vzhled

S blížícím se koncem roku jsme v jednom kole, ale na vánočním večírku, u štědrovečerního stolu nebo na oslavách chceme vypadat krásně a dokonale. Víme, jak na to.

Soňa Kotulková | 21. 11. 2014

LUXUSNÍ POHLED
Kouřové oči sluší každé ženě. Tentokrát je zkuste tužkou na oči. Zvolit můžete černou, skvěle ale vypadá také temně modrá, fialová či tmavě zelená. Důležité je, aby tužka měla měkkou tuhu. Linii veďte po horní i dolní linii řas a protáhněte ji až za vnější koutek – oči získají svůdný kočičí pohled. Linky rozmažte štětečkem zvaným blender (má kratší chloupky a lépe se s ním pracuje). Na rty použijte už jen bezbarvý balzám nebo rtěnku v nenápadném ‚nude‘ odstínu.


VLNY VE VLASECH
Smyslné vlny vytvoříte tak, že do suchých vlasů v předklonu aplikujete objemový sprej. Prsty vlasy načechrejte a promačkejte délky směrem k hlavě. Vlasy rázem získají objem a plné vlny. Nakonec zafixujte flexibilním lakem na vlasy.


SMYSLNÉ RTY
Rudá rtěnka nikdy nevyjde z módy. Používejte ji ale samostatně, nikdy ne k výrazným kouřovým očím! Zvlášť skvělá je nyní kolekce matných rtěnek Pure Reds od L’Oréal Paris. Vybírat si můžete z několika odstínů, které prezentují slavné ambasadorky – například Jennifer Lopez nebo Julianne Moore. Líbí se nám, že s danými odstíny jsou také sladěné laky na nehty.


EXPRESNÍ UZEL
Vlasy sčesané na patku a třpytivá čelenka vytvoří okamžitě slavnostní vzhled. Jak na to? Ofinu sčešte za ucho, zafixujte ji lakem. Zbytek vlasů sepněte do jednoduchého culíku. Culík obtočte okolo gumičky. Pokud máte málo vlasů, pořiďte si speciální vycpávku ve tvaru donutu, díky které bude účes působit dokonale. Koupíte ji například v prodejnách Lindex nebo H&M. Vše doplňte čelenkou s kamínky nebo perličkami. Krásné koupíte třeba u značky Swarovski.