Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

4 tipy beauty redaktorky, které používá už několik let

Kosmetický průmysl chrlí tuny novinek, ale je tady pár věcí, které jsou tak dobré, že je nevyměňuji za jiné. Fungují:

Soňa Kotulková | 3. 05. 2017

1. Vůně čistoty - Pleasures, Estée Lauder, EdP 50 ml
Je to moje nejmilovanější vůně už 17 let. Nepoužívám ji pořád, avšak pokaždé se k ní ráda vracím. Proč? Je jemná, květinová a voní mi čistotou, jako čerstvě vyprané prádlo. Ucítíte v kytici jarních vůní - frézie, fialky, konvalinky, šeříky a dřevité tóny. Prostě rozkvetlá nádhera!

EL

 

2. Oční stíny 5-couleurs, Dior
Za tyto oční stíny jsem před patnácti roky dala 1200 Kč, což bylo moje nejdražší líčidlo. Jenže investice se vyplatila - vybrala jsem si paletku v tělových odstínech, která se hodila na každodenní líčení a vydržela mi přes čtyři roky. A proč jsou tak skvělé? Na víčkách drží celý den, nepadají, nedrolí se a mají krásné barvy.

Dior
 

3. Punčochy ve spreji Diamond Legs  - Airstocking, Premier Silk
Nemám moc ráda, když přechází jaro do léta a já odkládám punčochy a nosím sukně. Moje nohy před létem ještě nemají opálenou barvu a prostě se s holýma necítím dobře. Jako první pomoc si už několik let beru "punčochy ve spreji". Je to vlastně jakýsi make-up na nohy. Sjednotí barvu, zakryje žilky, nedokonalosti a dodá nohám zdravý jemný lesk. Líbí se mi, že se neotírá na oblečení a je i voděodolný.

CZ

 

4. Sprchový gel Mediterranean, comfort zone
Kdykoliv si přičichnu k tomuto sprchového gelu, přenesu se okamžitě k moři a do rozkvetlých zahrad. Dostala jsem ho od kamarádky a mám k němu i tělové mléko a svíčku se stejnou vůní. Používám ho už sedm let a vždy jsem nadšená, když ho jako dárek od ní zase dostanu.

comf