Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

4 tipy, jak si užít léto ve stylu Carrie Bradshaw

Chcete si užít léto, ale zůstáváte ve městě nebo už máte po dovolené? Není nic jednoduššího než se inspirovat Carrie Bradshaw a seriálem Sex ve městě!

Ivona Šouralová | 15. 07. 2016
1. Vyjeďte si s kamarádkami mimo město
Nemáte po boku muže, který by rád cestoval (nebo zkrátka muže)? Obvolejte kamarádky a oznamte jim, že na prázdniny (nebo aspoň na víkend) s vámi jedou ony. Carrie takto společně s Charlottou, Mirandou a Samanthou absolvovala výlety do Hamptonu, Los Angeles, Atlantic City, Mexika, Abú Dhabí… ale ženská společnost spolehlivě funguje všude: i na chalupě v Beskydech nebo na kole při objevování pálavských vinic.
 
2. Odvažte se v oblékání
Carrie měla vždycky svůj originální styl, ale často ho také měnila podle toho, s kým zrovna chodila. A letní epizody nejčastěji patřily Aidenovi… Rozevláté šaty a sukně s květinovými potisky, košilové topy zavázané v pase na uzel, sexy vrstvení a nezbytný šátek uvázaný kdekoli – na hlavě, na krku či na ruce. To je příjemně letně rozverné, a přitom se to dá aplikovat i na konzervativnější české ulice.
 
 
3. Nevařte, objevujte nové podniky
Jen jedinkrát za celý seriál se Carrie pokoušela vařit, vlastně péct. Hrdě také prohlašovala, že troubu využívá jen jako další úložný prostor na boty. Zato nikdy nechyběla u žádné otvíračky nového stylového podniku. Pokud chcete zvolnit ale dovolenou máte již za sebou, je léto skvělým časem pro objevování nových restaurací, kaváren a bister. Později večer k tomu klidně můžete přidat i tanec nebo karaoke…
 
4. Zamilujte se – klidně znovu do toho samého
Léto je také obdobím, kdy se chce člověk zamilovat – a klidně i do svého muže. Carrie měla Božského, se kterým se pravidelně na konci každé série rozcházela, aby mu v příští mohla zase podlehnout. Vy snad po takovémhle „dobrodružství“ ani netoužíte, zato odlákat partnera od televize (tady vzpomeňme opět na Božského – ve druhém filmu), otevřít si s ním láhev vína, pustit hudbu, povídat si a zasmát se jako za starých časů, to zní jako dobrý plán, co říkáte?