Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

5 důvodů, proč si pořídit sušičku

Ten, kdo říká, že nejlepším přítelem ženy jsou diamanty, doma jistě nemá sušičku.

Promotion | 9. 11. 2018

Každá žena ocení spotřebič, který jí v péči o domácnost ušetří čas i peníze. Jedním takovým pomocníkem je i sušička. V dnešní době si sušení prádla bez ní už nedovedeme představit. Nahradí žehličku, uleví alergikům a nadšení jsou z ní i majitelé domácích mazlíčků. Stále váháte o její koupi? Zde je 5 důvodů, proč by se měla stát členem i vaší domácnosti.

Úleva pro alergiky

Při běžném sušení na věšáku se na oblečení s oblibou usazuje prach, pyl, špína a další nečistoty. Oblečení pereme, abychom ho všech těchto nečistot zbavili, je to tak? Jenže pak ho pověsíme ven a všechny alergeny jsou zase zpět. Sušička prádla nedovolí prachu ani pylu, aby se na čerstvě vypraném prádle usadil. Všechny jsou totiž vybaveny jemným filtrem, kde se drobné částečky nečistot zachytávají.

Náš tip: Nová sušička DUAL Inverter Heat Pumpod LG  speciální program s názvem "Pro alergiky". Ten eliminuje až 99,9 % alergenů, jako jsou prachoví roztoči, pyl nebo zvířecí alergeny.

Pomoc pro majitele chlupáčů

Všichni naše čtyřnohé mazlíčky milujeme, to samé se ale nedá říct o jejich chlupech, které pokrývají naše oblečení. Zejména zastánci černé barvy ví, o čem mluvíme. Se sušičkou už nepotřebujete mít doma zásobu lepících válečků, protože nekonečný boj s chlupy vyřeší raz dva. Dnešní sušičky mají natolik jemné filtry, že si poradí i s těmi nejjemnějšími chloupky, které na oblečení ulpí.

Úspora času, peněz i energie

Nová sušička LG s duálním invertorovým tepelným čerpadlem má několik ekologických nastavení dle potřeby. Například Energy Mode (režim Energie) šetří energii a Time Mode (režim Čas) urychlí čas sušení až na působivých 16 a půl minuty na kilogram prádla. Zjednodušeně řečeno, sušičky zrychlují a usnadňují stále se opakující proces praní-sušení-žehlení a ještě díky nim ušetříte.

ce prostoru v bytě

Domov chceme mít krásně uklizený, čistý a útulný. Tato naše představa ale končí ve chvíli, kdy se rozhodneme prát a venku není počasí na to, abychom prádlo pověsili ven. Sušička sice nějaké to místo v koupelně nebo prádelně také zabere, ale ušetří ho např. v obýváku, kam se rozměrný sušák dává nejčastěji. A navíc pak nemusíte zvát návštěvy jen podle toho, kdy zrovna perete.

Náš tip: Sušička LG má skvělou vychytávku, a to dvířka, která se dají otevřít z obou stran. Zvyšují tak kompaktnost spotřebiče a ten se pohodlně vejde do každého domova.

LG

Konec žehlení

Jestli jsme vás stále nepřesvědčili o praktičnosti sušičky, nyní se tak jistě stane. Existuje málo žen, které by rády žehlily. S pořízením tohoto spotřebiče přichází jeho konec! Spoustu žen pak svůj život dělí na „před sušičkou“ a „po sušičce“, protože jim výrazně usnadnila péči o domácnost. Když totiž vyndáte prádlo ze sušičky, je teplé, nadýchané a bez záhybů. V naprosté většině ho už není potřeba žehlit. Můžete ho rovnou složit a uložit do skříně nebo si obléknout na sebe.

Čas je to nejcennější, co máme, a proto jsme nadšeny z každého pomocníka v domácnosti, co nám ho ušetří. LG nyní představuje sušičku s duálním invertorovým tepelným čerpadlem, která se vyznačuje vyšší úsporou energie a šetří drahocenný čas jako nikdy předtím. Krom toho, že je nutné čistit filtr a občas vylít vodu ze zásobníku se sušička skoro sama vyčistí, čímž vám opět uleví. Samočistící kondenzátor eliminuje nutnost manuální údržby díky silnému průplachu vodou, který odstraní všechna zachycená vlákna a prach. Moderní ženy jistě ocení SmartThinQ™ technologii a WiFi připojení. Ano, čtete dobře, dnes už můžete svou sušičku ovládat na dálku pomocí aplikace v telefonu.

LG

Pokud už sušičku máte, jaké výhody v ní vidíte vy?