Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

5 influencerek, které si v roce 2019 zaslouží vaše follow

S novým rokem je třeba načerpat novou dávku módní inspirace a s tím vám rozhodně pomůže těchto pět skvělých instagramových profilů.

Eliška Vrbová | 4. 01. 2019

@y.a.t.r.i 

Londýn, Velká Británie

Styl této Britky je perfektní kombinací šik a elegance. Aktuálně na jejím profilu najdete inspiraci zejména na outfity laděné do hnědých a béžových odstínů a do bílé. Barevné sladění celého feedu je samozřejmostí. 

@fashionnes_blog

Vídeň, Rakousko

Stylové outfity v kombinaci s vídeňskými zákoutími a různými cestovatelskými tipy, to je Instagram módní a lifestylové blogerky Neslihan. Právě teď nejčasteji přidává outfity se zimním kulichem a "fluffy" kabáty a svetry.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@natashattodd

Suffolk, Velká Británie

Natasha z anglického Suffolku právě teď miluje zvířecí vzory, kostkovaná saka a bílé svetry. V jejím feedu najdete skvělou inspiraci na stylové outfity pro každý den.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@curlsallover

Hamburg, Německo

Němka Cherifa Akili na první pohled zaujme svým exotickým vzhledem a kudrnatými vlasy. Rovněž zvířecí vzory, populární flitry, ale také sportovní styl, tím vším se můžete na jejím profilu inspirovat. Cherifa píše i blog s názvem Curls All Over.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@i_ambecca

Londýn, Velká Británie

Pokud nemáte ráda složité kombinace, ale preferujete naopak jednoduchost v podobě rovných a volnějších střihů, bude se vám líbit Instagram londýnské blogerky Beccy. Kromě krásné módy zveřejňuje také beauty tipy.