Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Archiv

5 kosmetických tipů, které teď letí

Hledáte stále nové a nové kosmetické novinky? Už nemusíte, vybíráme a testujeme to nejlepší za vás. Tedy je pět tipů, které nás v poslední době nadchly!

Soňa Kotulková | 21. 02. 2017

1. Houbička na tvářenku
Zapomeňte na klasické pudrové tvářenky. Teď jsou in krémové - vypadají šťavnatě, přirozeně a dokonale splynou s podkladovým make-upem. Ale pozor, prsty jsou na nášení sice fajn, ale hitem je houbička Beauty blender, která byla původně vizážisty vynalezena na nanášení make-upu. Vynikající je i na tvářenku, ideální je nanášet ji na líčka tou nejširší částí - přímo z líčidla rovnou jemně vklepávat do tváří. Díky tomu si můžete intenzitu snáze regulovat. Beauty blender zakoupíte například v parfumeriích Sephora.

2. Nejpřirozenější tvářenka
V bodě č. 1 jsme psali o houbičkovém aplikatóru, důležitá je ale také kvalitní krémová tvářenka. A teď nás nadchla tyčinková, Phyto-Blush Twist od Sisley. Má krémovou texturu, ale na tváři vytvoří sametový povrch - tak krásný a přirozený! Moc se nám líbí odstín Papaya, který na první pohled vypadá dost výrazně, je korálově oranžový, ale na tvářích působí velmi zdravě a zářivě. Lze nanášet prsty, ale doporučujeme právě houbičku Beauty Blender - s tou výsledný efekt vypadá opravdu dokonale!

3. Barva na rtech, která se ani nehne
Rtěnky jsou super věc, jenže koho baví si neustále přeličovat rty? "Neslíbatelných" rtěnek už tu bylo spousty, jenže ty se buď po pár hodinách drolily nebo vysušovaly rty. Se skvělou 16 hodinou barvou na rty přišla značka Dermacol a nyní uvádí tři nové odstíny. Líčidlo obsahuje  tekutou barvu - to je krok č.1. Nebojte se a naneste rtěnku v plném krytí na celé rty, díky aplikátoru krásně vykouzlíte jejich tvar. Pak nechte minutu zaschnout a na řadu přijde krok č.2 - přijemný krémový balzám, který dodá jemný lesk. Pokud rty nechcete lesklé, nic se neděje, druhou fázi nenanášejte. Nevadí to, protože tahle barva rty nevysušuje. Vydrží krásná po celý den, i když jíte pijete i sportujete. Vyzkoušeli jsme a jsme nadšení!

4. Řasenka, která postupně zabarvuje řasy
Teď už nemusíte chodit na barvení řas do salonu. Je tady řasenka Lash Beautifier Volume & Tint od Astor, která při každém použití řasy krásně zvýrazní, dodá ji objem a navrch i tmavší odstín, takže budete vypadat krásně i po odlíčení řas. Důležitá je ale pravidelnost, výsledný efekt bude vidět zhuba za dva týdny. No není to paráda?

5. Balzám, který si poradí s těmi nejsuššími rty
S balzámy na rty EOS ve tvaru vajíčka se fotí nejedna celebrita - Kim Kardashian, Britney Spears a Miley Cyrus, ty všechny tyto voňavé, jemně sladké a hlavně pečující zázraky milují. A teď v březnu je na co se těšit - na trh přicházejí tři novinky EOS Soft - všechny mají hravý pruhovaný obal. Kokosové mléko, černorybízový nektar a hlavně modrý mentol s vanilkou! Oproti původním balzámům jsou ještě více pečující, mají krémovou texturu, obsahují kakaové a bambucké máslo, výtažky z avokáda a další. A v praxi? Vanilkovo-mentolová varianta připomíná bílou čokoládu lehce ovoněnou mátou. Na rtech balzám přímo taje, je jemně nasládlý a rty hloubkově vyživuje. Prostě pecka!