Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

5 kosmetických značek, které musíte znát

Tuhle pětici beauty značek milují světové celebrity. Až je vyzkoušíte, propadnete jim také!

Markéta Vörös | 3. 11. 2017

Drunk Elephant

Drunk Elephant je geniální péče o pleť. Nikdy jste o této značce neslyšeli? Já na ni přišla náhodou a hned mě začala bavit. Jakmile vám řeknu, co se skrývá pod tímto jménem, určitě bude i vás. Název Drunk Elephant znamená v češtině opilý slon. Jak k němu přišel? Sloni milují ovoce marula - jakmile ho snědí, začne jim v žaludku kvasit a přemění se v alkohol. Právě panenský marulový olej je hlavní ingrediencí produktů této značky. Ne nebojte, neopije vás, ale opojí vás nádhernou vůní. Navíc je bohatý na antioxidanty a mastné kyseliny. Všechny ingredience této kosmetiky jsou přírodního původu získané s ohledem na životní prostředí.

Kdo používá: Christina Ricci, Drew Barrymore

produktOpilý slon po ovoci marula

 

Sunday Riley

Aneb Synonymum pro zázračné oleje! Pokud si nedovedete představit svůj kosmetický rituál bez olejíčků, tak rozhodě sáhněte po tom od Sunday Riley. Celebrity a modelky po celém světě ho milují a my v Marianne víme proč.

Svatým grálem je noční olej Luna Night Sleeping oil! Je určen pro všechny typy pleti a dokáže ji omladit o několik let díky jediné kapce.

Kdo používá: Jourdan Dunn, Kristen Bell

Sunday Riley Sleeping oil

 

Glossier

Když jsem na Glossier narazila, byla to láska na první pohled! Zamilovala jsem se do roztomile růžových obalů, ve kterých se skrývají zázraky! Značku Glossier, která se řídí mottem “V první řadě krásná pleť, poté make-up”, založila před třemi lety americká modelka a blogerka známá z reality show The Hills.

A co vyzkoušet? Cloud Paint – gelové tvářenky v nádherných odstínech růžové a broskvové, gel na obočí Boy Brow a odličovací mléko Milky Jelly Cleanser.

Kdo používá: Reese Witherspoon, Chrissy Teigen

Glossier vizuálCloud Paint

 

Herbivore Botanicals

Tato americká značka se zrodila před šesti lety v Seattlu, v kuchyni manželů Julie a Alexe. Ano, čtete správně, v kuchyni! Dokážu si představit, že to u nich muselo vypadat, jako když vaří pejsek a kočička. “Každá ingredience, kterou přidáváme do našich výrobků, má specifický terapeutický účinek, říkají zakladatelé značky. Výsledkem jsou čisté, vysoce koncentrované kosmetické produkty. Rozhodně musíte vyzkoušet hydratační kokosovou vodu s růží a ibiškem. Ach, ta vůně!

Kdo používá: Adele, Emma Watson

vodaclay

 

Caudalie

Francouzská značka, která se specializuje na péči o pleť a využívá blahodárných účinků hroznového vína, které je bohaté na vodu, vitamíny a minerály.

Caudalie je ve Francii opravdu velmi populární. Koupíte ji doslova na každém rohu.

Její ambasadorkou se letos stala britská modelka Rosie Huntington-Whiteley, která plní svůj Instagram fotkami svého nejoblíbenější produktu – Beauty Elixir.

Osobně mohu doporučit osvěžující vodu s výtažky (jak jinak) z hroznů. Vaše pleť se bude tetelit blahem!

Caudalie je ekologická a nepoužívá umělé konzervační látky, minerální olej a živočišné produkty. Dokonce věnuje část svých příjmů na záchranu ohrožených zvířat a deštného pralesa. Tleskáme!

Kdo používá: Rosie Huntington-Whiteley, Jennifer Aniston

Caudalie vizuálprodukty