Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

5 míst, kde se zaručeně seznámíte

Komerční článek - Být single je sice fajn, ale ve dvou se to lépe táhne. Váš polštář vás totiž při usínání objímat nebude a kamarádky mají taky svůj život. Je tedy na čase poohlédnout si po někom, kdo s vámi bude sdílet slasti i strasti života. Snadno se řekne, hůř se dělá. Proto vám poradíme, kam by měla vyrazit žena hledající muže.

Redakce Marianne | 4. 09. 2014

Propagace firmy. Redakce neodpovídá za obsah sdělení.

V baru

Seznámit se v baru patří sice k seznamovacím klišé, ale faktem zůstává, že to funguje. Kam jinam vyrazí muž, když hledá ženu? Navíc nemusíte vymýšlet žádné složité strategie, pravidla hry jsou jasně daná. Pokud se vám ten sympaťák na baru líbí, klidně ho pozvěte na drink.

Na co si dávat pozor: Nechoďte do první putyky na rohu, ale bar si pečlivě vyberte. A taky by se hodilo neskončit s novým objevem hned první noc v posteli. Ta morální kocovina vám za to nestojí.

Na internetu

Díky seznamce se seznámí každý pátý pár. Tak proč byste to nemohla být zrovna vy? Využijte toho, že žijete v době internetu a zaměřte se na online seznamky. V současné době už seznamky kromě klasických kategorií „on hledá ji, ona hledá jeho“ nabízí i služby navíc. Kvalitní online seznamka vám již při registraci nabídne osobnostní test, a tak vám pomůže vybrat z množství uživatelů ty, kteří se k vám hodí nejlépe. Pokud jste pracovně vytížena, je pro vás online seznamka nejrychlejší volbou, jak se seznámit s vhodným potenciálním protějškem.

Na co si dát pozor: Do seznamky vyplňujte pravdivé údaje, aby se nestalo, že se zapřísáhlá nekuřačka sejde s vášnivým kuřákem jenom proto, že zaškrtla „kouření nevadí“.

V práci

Využijte open space, kde máte skvělý přehled o aktuálním stavu opačného pohlaví ve firmě. A až si půjde ten nový, hezký kolega udělat do kuchyňky kafe, poproste ho, aby s vodou myslel i na vás. Ledy budou prolomeny a v konverzaci můžete vesele pokračovat. Třeba po práci na skleničce v baru naproti.

Na co si dávat pozor: V žádném případě není dobrý nápad začínat si něco s ženatým kolegou. Od manželky stejně neodejde, obětujete mu svůj drahocenný čas a stejně po čase zůstanete na ocet.

V knihovně

Že jste byla v knihovně naposledy na exkurzi se školou? Tak šup šup to rychle napravit. Až budete brouzdat kolem regálu se svým oblíbeným žánrem, to by v tom byl čert, aby se tam nevyskytl i sympatický nezadaný čtenář. Požádejte ho o doporučení jeho oblíbeného autora a rovnou můžete v konverzaci pokračovat nad šálkem kávy v knihovní kavárně.

Na co si dávat pozor: V okolí poličky s romány pro ženy se nejspíš moc případných nadějných partnerů potulovat nebude. Doporučujeme proto navštívit sekce s detektivkami a fantasy.

Při sportu

Svezte se na populární běžecké vlně. Na Facebooku najdete spoustu běžeckých skupin, kde začátečníci i pokročilí hledají parťáka pro společný výběh. Přidejte se do skupiny a rovnou zadejte nabídku. Optimální tempo běhu je takové, při kterém si zvládnete s běžeckým partnerem povídat. Uděláte něco pro své zdraví a ještě se pořádně oťukáte!

Na co si dát pozor: Na běhání si pořiďte vhodné boty, ať si nezlikvidujete kotníky a kolena hned po pár kilometrech, a nezapomeňte se před během a po běhu pořádně protáhnout, ať následující dny neúpíte kvůli namoženým svalům při sebemenším pohybu.

Skvělé místo na seznámení naleznete na https://www.elitedate.cz.