Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

5 módních trendů, které v létě milujeme

Letos nám návrháři poskytli nepřeberné množství inspirace, kterou určitě stojí za to vyzkoušet. Pojďme se tedy na těch pět nejvýraznějších trendů podívat společně.

Anonymous | 27. 07. 2018

Pastelové barvy, které skvěle působí na jemném hedvábí a trensparentním tylu, můžeme do chladnějších dnů obléci i na kalhotových kostýmech. Ty jsou pohodlnou a zároveň stylovou alternativou k obyčejným džínám. Díky přírodním materiálům, jako je len a hedvábí, se kalhotové komplety hodí i do těch nejteplejších dnů. 

Kromě barev se ale nebudeme vyhýbat ani svěžím vzorům, které k létu prostě patří. Květinové potisky či výšivky můžeme střídat s puntíky, kostkami a proužky. Vzory kostek a proužků nám nejen oživí šatník, ale při správné kombinaci nám mohou pomoci i s optickým formováním postavy. 

Móda je hravá, takže se nebojme zkombinovat různé dezény a potisky dohromady. Pokud je to pro vás už příliš, pokuste se pro začátek alespoň o kombinaci jednoho dezénu v různých barevných provedeních. A jak být v létě za jemnou vílu? No přece s volány! Ty se mohou stát nosným prvkem celého outfitu, ale lze je využít také jen jako roztomilý detail. 

Nejlepší letní trendy

Autorka článku: Kristýna Teršlová

ČTĚTE TAKÉ: V maxi šatech od jara až do podzimu