Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

5 největších kosmetických trendů, které ovládnou tento rok

A rozhodně vás nenechají v klidu, protože jim zcela propadnete!

Markéta Vörös | 12. 03. 2018

Mohlo by se zdát, že trh je přesycen a už není možné přijít s novinkami, které vás osloví. Ale opak je pravdou. Napomáhají tomu sociální sítě, především Instagram, na kterém denně můžeme nacházet nové trendy. V minulém roce byly boomem produkty s antioxidačním účinkem. Cokoliv co pleť zbaví nečistot z ovzduší, ve kterém žijeme – ten samozřejmě přetrvává. Letos jsou to produkty s probiotickými kulturami a sofistikovaná balení, která jedou na růžové vlně generace mileniálů.

Na jaké další trendy se můžeme v tomto roce těšit? 

 

fdsfdsfd
MOTHER DIRT AO+ Mist 100 ml, cena 1 499 Kč exkluzivně ve Fann parfumeriích

Revoluční sprej plný dobrých bakterií, neboli aktivních probiotik. Garantujeme vám, že se stane vaším plnohodnotným pomocníkem doma i na cestách. Dejte vale kožním problémům, jako jsou: mastná pleť a akné, nadměrné pocení, zápach, ekzémy, svědění, zvýšená citlivost, podráždění i extrémní suchost.

Masky, kam se podíváš

Už nepoužíváme jeden krém na obličej a masku jen když jdeme na kosmetiku (pokud vůbec). Obrovským trendem je domácí péče a to i díky již zmiňovanému Instagramu, kde se pod hashtagem #SundayFacial uživatelé nebojí sdílet fotky sami sebe během svého domácího spa rituálu. A že jsou masky jen na obličej? Ale kdepak! Můžete si je pořídit i na krk, hrudník, ruce, prsa i břicho. A jde se ještě dál, protože už jsou na trhu i 3D masky!

bbdbd
Jednorázová maska od Lancôme stojí 340 Kč a zakoupíte ji v parfumeriích Fann

Jste fanynkou séra Génifique? Pokud ano, tak si musíte pořídit novou masku Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask, která obsahuje stejné množství bifidových extraktů, jako celá lahvička Advanced Génifique! Pokud jste sérum nikdy nezkoušela, tak vám garantujeme, že se minimálně do této fenomenální masky zamilujete. Až ji totiž sundáte po třiceti minutách z obličeje, zaplesáte blahem. Budete totiž vypadat tak skvěle, jako po hodinovém ošetření v kosmetickém salonu!

xvxcbcxbx
MARIONNAUD Skin care LIFT&SUPREME - Mask for the neck and décolleté k dostání v parfumerii Marionnaud za cenu 149 Kč/kus

Že krk a dekolt potřebují stejnou péči, jako zbytek obličeje víme. Ale stejně máme tak nějak tendence na to zapomínat. Takže proto jsou tu nové jednorázové plátýnkové masky určené na tyto partie. Primárně jsou pro ženy od věku čtyřiceti let, ale prevence je vždycky lepší, než napravovat chyby.

Starejte se o své tělo stejně, jako o svůj obličej

Kůže je největší orgán na našem těle a my se o něj musíme starat, jako o svůj chrám. Proto je důležité mu věnovat stejnou důležitost, jako péči o pleť. Nesmíte zapomínat na pravidelný peeling, výživné krémy a během měsíců, kdy je to žádoucí, specifickou péči s UV faktorem. 

gdsgdsg
Nová značka, která přijde v dubnu na český trh, bude k dostání ve vybraných lékárnách. Ceny od 129 Kč

Skvělá pro atopiky i neatopiky. Na zimu i léto. Prostě fantazie. Americká značka Cerave je číslo jedna v prodeji dermokosmetiky na americkém trhu a my opravdu víme proč! Vstřebá se tak rychle, že ani nevíte, že jste se namazali a účinek ucítíte ještě několik hodin poté. Tleskáme!

Ekologie na prvním místě

Rozložitelné obaly, ekologické a bio ingredience, žádné testování na zvířatech – to je budoucnost kosmetického průmyslu a společnosti to samozřejmě vědí. Proto přicházejí na trh nové značky, které tato kritéria splňují a pozadu nejsou ani kosmetičtí giganti. Prostě jedeme green!

fsdffdsf
Náš favorit: Denní krém na suchou/velmi suchou pleť Korres Castanea Arcadia s extraktem z kaštanu, 40 ml za 890 Kč

Naše nejoblíbenější eko značka je rozhodně Korres. A proč? Řecká značka používá jen ty nejlepší ingredience, žádné minerální oleje ani silikony a balení produktů je recyklovatelné. Jakmile jednou vyzkoušíte pochopíte, že produkty Korres opravdu fungují a zamilujete se do nich stejně, jako do filozofie značky.

Na míru, prosím

Jeden z největších trendů roku 2018 je takzvaná Bespoke beauty – kosmetika na míru. Můžete si vybírat z velké škály produktů dekorativní kosmetiky, parfémů i barev na vlasy a nechat si je vyrobit podle vašich přání a tužeb.

bcbvcbcv
Řasenka na míru? Nesníte! Vyberte si, jak bude vypadat ta vaše od firmy Eyeko. Cena 33 liber

Vyhovuje vám u vaší oblíbené řasenky kartáček, ale brala byste trochu jinou texturu? Chtěla byste, aby vaše řasy chránila, dodala jim vytoužený objem, byla voděodolná a ještě k tomu řasy natočila? A že žádnou nemůžete sehnat? V Eyeko vám ji vyrobí na míru. Stačí pár kliků myší a je to!

Neřešíme pohlaví aneb gender free

Kosmetické produkty, které neřeší, zda jste holka nebo kluk a nebudete to řešit ani vy. Vypadají totiž skvěle jak na vašem kosmetickém stolku, tak ve sportovní tašce vašeho přítele. Neutrální bývá nejen obal, použití, ale i parfemace.

cvbcbcbb
GOSH Donoderm 24h Moisture cream/gel 50ml, 559 Kč v parfumeriích Fann

Skandinávci, jak to tak bývá, jsou o vždy o pár kroků dál. Dánská značka Gosh tedy není výjimkou a už teď si můžete jak vy, tak váš milý, pořídit stejný krém anebo čistící pěnu.