Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

5 slavných rodin vypráví, jak budou trávit Vánoce

Jak vypadají Vánoce doma u Beckhamových nebo Kravitzových? A co rády během svátků dělají Bella a Gigi Hadid nebo Kendall Jenner? Podívejte se, jak nejkrásnější svátky v roce tráví rodiny slavných.

Eliška Vrbová | 21. 12. 2018

Bella a Gigi Hadid

Jedny z nejpopulárnějších modelek současnosti tráví Vánoce nejraději v kuchyni. "Gigi obvykle vaří a mě zase moc baví pečení," vypráví Bella. "Díváme se na televizní kanál Food Network a cokoliv tam vidíme, chceme hned vyzkoušet a doufáme, že to dobře dopadne." Vánoce jsou pro Bellu a Gigi hlavně o čase stráveném s rodinou a o dobrém jídle. "Nevzpomínám si, kdy naposledy jsem měla na Vánoce připravený nějaký seznam přání. Jsem ráda, že mohu být s rodinou, nemusím týden pracovat a můžu si zajezdit na koních. Vánoce jsou skvělé. Jenom jíte, nemusíte nic řešit a je vám dobře."

Zoë a Lenny Kravitz

Vánoce pro herečku Zoë Kravitz, dceru zpěváka Lennyho Kravitze, znamenají úplně vypnout a odjet pryč. "Vánoční svátky jsou pro mě jediným obdobím, kdy si opravdu odpočinu. Navštěvuji příbuzné a zároveň si užívám dovolenou," vypráví Zoë o své každoroční cestě na Bahamy, odkud pochází její otec. "Není to tedy moc vánoční, je tam docela horko," dodává.

Společně tráví celé dny na pláži, pijí víno, jí dobré jídlo a Silvestra slaví u táboráku. "Musím říct, že už jsem docela dlouho nebyla na nějaké silvestrovské party. Možná bych to měla letos napravit," přiznává Zoë.

Cara a Poppy Delevingne

"Máme rády všechny vánoční tradice. Hezky zabalené dárky, anděla na špičce stromečku, zdobení stromečku a ráno o Vánocích vytahování dárků z punčoch spolu s dětmi. Milujeme to," popsala modelka a herečka Cara Delevingne, co ráda dělá o Vánocích. "Také dáváme ven mrkve, malou sklenici whiskey a koláčky pro Otce Vánoc (britský Santa Claus, který nosí dárky, pozn. red.), protože víme, že je nenasytný a taky trochu chamtivý!"

U Delevingnových se Vánoce nesou ve znamení pěti F - friends, family, food, feast, fiesta (přátelé, rodina, jídlo, hostina, party). A jaké dárky Cara nejraději dává? "Nejradši rozdávám dárky po celý rok. Myslím si, že u dárků zas tak moc nezáleží na tom, kolik za ně utratíte. Nejradši mám takové ty sentimentální dárky s příběhem. Mám ráda kombinaci legračních, bláznivých a ujetých dárků spolu s věcmi, o nichž vím, že budou pro určité lidi hodně znamenat."

Rodina Kardashianových/Jennerových

Kendall Jenner přiznala, že Vánoce jsou jejím oblíbeným obdobím. "Vánoce mě zkrátka baví, cokoliv vánočního a slavnostního, to je moje. Každý rok máme u mojí mamky doma štědrovečerní party. Pozveme každého, koho známe, jíme, pijeme a jsme zkrátka veselí," popisuje Kendall.

Přípravy na Vánoce ale nejsou vždycky jednoduché, když máte tak velkou rodinu, jako Kendall. "I přesto, že se snažím každý rok vše naplánovat dopředu, končí to tak, že dělám dost věcí na poslední chvíli. Ty nejlepší Vánoce si představuji tak, že jsem obklopena lidmi, které miluji, smějeme se spolu a díváme se na vánoční filmy. Navíc mě baví být v kuchyni, vařit a péct úplně cokoliv. Když mě budete chtít během Vánoc najít, hledejte v kuchyni."

Beckhamovi

U Beckhamových se celé svátky pochopitelně točí hlavně kolem dětí. "Štědrý den je pro děti zkrátka jeden z nejlepších dnů v roce. Všude je balící papír a v domě vládne naprostý chaos," vypráví Victoria. Protože Victoria a David mají děti celkem čtyři, nezbývá jejich matce už moc času na přípravu. "Stále rozdělávám nějaké krabice a hledám baterky do hraček." Nikdy byste ji však nepotkali v něčem, jako je třeba zvířecí kombinéza.

Rodinné oslavy pak pokračují i po Štědrém dnu. "Miluju Silvestra. Trávíme ho vždycky s dětmi a moje děti ví, jak pořádně zapařit," směje se Victoria. "Je to dobrá příležitost, jak se lépe obléct, učesat se a užít si trochu zábavy. Rádi se bavíme společně jako rodina. Přes rok trávíme tolik času prací a cestováním, takže když máme příležitost být spolu jen v šesti, snažíme se toho naplno využít.