Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

5 typů kabelek, které se vám budou hodit na podzim a zimu

Kabelek není nikdy dost. V létě byly hitem proutěné tašky a košíčky a na podzim jsou trendy kabelky v tmavších barvách. Máme tu pro vás tipy na pět stylů, které se vám budou na podzim a v zimě hodit.

Eliška Vrbová | 11. 10. 2018

S řetízkem

Na přehlídkových molech, ale i v ulicích se stále častěji objevují kabelky s řetízky místo klasických uch. V našem e-shopu takové kabelky najdete například od značky Nalí, která nabízí světlé i tmavší odstíny, nebo LYDC, od níž si můžete pořídit klasickou hnědou nebo černou kabelku. Jednodušší outfity kabelkou s takovým výrazným prvkem krásně oživíte.

Elegantní ledvinka

Trend ledvinek nošených buď kolem pasu nebo přes rameno nelze v ulicích přehlédnout. My jsme pro elegantnější variantu nejlépe v koženém provedení, takové ledvinky vyrábí například značka Vagabond v červené, modré nebo vínové barvě. Pokud jste přeci jen pro sportovnější styl, vyberte si například značky Herschel nebo pinqponq.

V hnědých odstínech

K podzimu rozhodně patří teplé barvy, a především různé odstíny hnědé. Proto by vám alespoň jedna hnědá kabelka v šatníku rozhodně neměla chybět. Jaký odstín zvolíte už záleží jenom na vás, ale pamatujte, že už dávno neplatí, že by kabelka musela být sladěná s botami a všemi dalšími doplňky. V našem e-shopu najdete hnědé kabelky od značek Nalí, LYDC nebo Sandqvist.

Krokodýlí kůže

Imitace krokodýlí kůže se opět nosí. Nemusí být po celé kabelce, stačí malá část nebo třeba boční obruby. Pokud sháníte něco mezi obyčejnou černou a přehnaně zdobenou kabelkou, je takový reliéf ideálním řešením.

 

Velký shopper

Všechny dobře víme, co všechno se nám do kabelky vejde a čím větší, tím lepší. Proto ve sbírce kabelek každé ženy rozhodně nesmí chybět "bezedná" kabelka, takzvaná shopper bag. V tomto případě se určitě vyplatí vyšší investice do kabelky, která nějakou dobu vydrží, bude univerzální a sladíte ji s většinou outfitů. Takové kabelky ve střídmých barvách najdete u značek Vagabond nebo Twentysix. Pokud víte, že se vám určitě bude hodit nádherně královsky modrá shopper bag, pořiďte si tu od značky Loreak.

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Móda

<span>Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům</span>

Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?